Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – Lumene

Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – Lumene

_MG_9913

Lumene

Under Lördagen så hade vi konferensdag hela dagen och vi började med Lumene! Ola tog oss igenom ett Quiz där vi fick gissa hur trenden inom försäljningen såg ut Januari-Juli 2015! Skönhetsmarknaden växte med hela 2.7%! Vi gillade tydligen att köpa ansiktsprodukter (solprodukter ingår här) och Isadora var störst! Av dom 4 märkena vi ser längst ner i quizen så var Lumene minst och det är väl det dom har tänkt ändra på nu! ;)

_MG_9922

Efter Ola så tog Misme över och gick igenom lite trendspaning med oss och några av Lumenes nyheter! Jag tänkte att vi tar lite trendspaning senare! :)

Lumene

 

Vi fick en genomgång av serien Bright Now Vitamin C som innehåller hjortron, ska ljusa upp hyn och ge den lyster!
360 Eye Treatment – kan appliceras runt hela ögonen, motverkar åldrande.  Sleeping Cream – Next generation nattkräm – hybrid mellan ansiktsmask & nattkräm. Perfekt för vintertid och torr hy. Jag ser så framemot att testa denna!

Lumene

Hyaluronic Essence är en av de stora nyheterna i serien! Essence är en ny produkt som man använder när man rengjort huden (toner ingår i rengörningen) och innan serum, dag/nattkräm! – Essence är en produkt av kommer se mycket av framöver, detta är en av alla trender från Asien där dom använder många hudvårdsprodukter! Och nu så även vi ;)

Lumene _MG_9934Vi fick även kika lite på makeupnyheterna! True Mystic Volume Mascara (finns ute redan), Precise Tip Eyeliner , True Passion Lip Colors som lanseras i April! Det kommer även nya nyanser av Gel Effect Nail Polish och nästa år kommer Lumene lansera nya ögonskuggor och foundations i mörkare nyanser!

Detta är lite av det vi fick ta del av från presentationen från Lumene! :) Jag har fått produktprover på några av produkterna och har även lyckats få prover på några produkter jag redan har fått tidigare = det kommer en tävling till er läsare snart! ;)

Mer utförliga inlägg om nyheterna kommer när jag har hunnit fota dom och kika lite närmare på dom! Jag känner mig faktiskt riktigt pepp på Lumene och deras nyheter! Det känns som att Lumene är på väg att step it up!

Follow

4 svar på ”Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – Lumene

  1. Hoppas Lumene fixar ljusa nyanser på sina foundations. Löjligt att de promotar produkter med en superljus tjej (sista bilden), för det finns inte en chans i helvetet att någon så ljus kan använda deras foundations. Ännu värre blir det då de ändå är nordiska, alltså hemmaplan fylld med ljushyade skandinaver. :P

    1. Har du inte provat deras Blur Foundation? Den finns ju i en nyans 0 :) Anledningen att dom ska lansera någon mörkare foundations är för att mörka har jättesvårt att hitta foundations här hemma, tror det bara är MAC som har nästan, så efterfrågan är stor :) Sedan kommer en del av deras foundations även få ljusare nyanser, jag vet dock inte vilka :) Men 0 i Blurfoundation är hyffsat ljus, funkar bra på mig :)

  2. Nope, swatchat den i butik, den är för mörk. Deras matta foundation i 0 köpte jag, också för mörk, den är mörkare än MAC Studio Fix Fluid i NW10, som iofs också är för mörk. Men, nu har iaf Kat Von D lanserats i Sverige, och deras ljusaste foundation ser himla ljus ut, får kanske ta och testa den. :)

    1. Har du testat The Body Shops Shade Adjusting Drops? Tänkte om den ljusa där kan vara något för dig? Jag har inte testat själv utan bara läst om dessa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *