#dbpalma15 – Depend & Essie!

#dbpalma15 – Depend & Essie!

_MG_1586 _MG_1590 _MG_1594 _MG_1635

Depend

På morgonkvisten på fredagen (dag två av #dbpalma15 alltså) så började vi med att Beatrice från Depend presenterade nagelvård samt höstnyheter! Jag önskar verkligen att jag kunde bjuda in er allihopa på en presentation i nagelvård hos Depend för det är så otroligt intressant! Jag lärde mig massor!

02 serien har funnits ett tag men är helt ny för mig! Det unika med 02 serien är att genomsläppet av syre på den lackade ytan är 30% bättre jämfört med ett vanligt lack! Ett vanligt lack släpper inte igenom syre alls. Resultatet av detta är att vi behåller en bättre nagelkvalite av våra naturliga naglar! 02 Nagellacken finns redan i hela 60 nynanser! Galet, jag tyckte att Depend lanserade 02 typ nyss!

På en av bilderna ovan så ser ni ”Whitening mask” som Krizz testade direkt på plats och på bilden ser ni att hon har peelat bort halva produkten redan. Ser ni skillnaden? Whitening mask ska ta bort ytliga missfärgningar, alltså inte djupa missfärgningar utan ytliga! Denna ska inte användas för ofta då den är lite uttorkande. Men vi tyckte att i såg en rejäl skillnad på Krizz nagel på plats så jag sörjer lite just nu att jag inte har några missfärgningar (brukar ju vara duktig på att få det av lack annars, baslack…bra grejj!) så jag också kan testa!

Något som jag gett mig tusan på att jag ska bli duktig på att använda framöver är i alla fall Cuticle Peeling, Grape & Avocado Oil och Mud Mask! Beatrice sa att ska man bara ha en produkt så är det en Cuticle peeling man ska ha! Och anledningen till detta är för att döda hudceller blockerar för tex nagelolja som inte kommer ner i roten av nageln. Så Cuticle peeling är det första och viktigaste steget till att få friska och starka naglar! Cuticle Peeling tar bort dom döda hudcellerna som blockerar för nageloljan helt enkelt, ett måste för annars matar vi bara de döda hudcellerna med oljan istället för nagelroten som vi vill ska ha oljan! En annan viktig sak är att denna ska enbart vara applicerad runt nageln i 1 minut innan man kan sopa bort den med en nagelborste! Denna peeling ska enbart appliceras runt nageln, inte masseras in på något sätt.

Grape & Avocado Oil är steg 2 till friska naglar och efter tillsägelse från Lotta på Depend så har jag faktiskt lagt denna så jag bär den med mig! Nu ska mina torra nagelband väck! Denna ska man använda varje dag men helt klart minst 3 gånger i veckan och har man lika torra nagelband som mig så ska man se till att applicera den flera gånger om dagen nu i början!

Den tredje produkten som jag ska se till att använda är Mud Mask som ska ge näring och verka stärkande samt att den rengör och fuktbalanserar! Denna appliceras på naglarna och du låter den sitta i 10 minuter. Mud Mask och Cuticle Peeling ska vara någon form av dreamteam ihop!

Otroligt bra presentation och nagelvård är helt klart något som tåls att upprepas! Vi älskar nagellack men jag vet att i alla fall jag är väldigt dålig på att faktiskt ta hand om mina naglar! Efter denna presentation så är jag dock väldigt pepp på att se till att få in ett flertal produkter mer på rutin!

_MG_1643_MG_1638_MG_1609_MG_1608 _MG_1620

Essie

Efter Depend så var det dags för Essie att presenterna höstkollektionen 2015 som är inspirerad av 70-talet vilket bordet som lacken visades upp på avslöjade, snygg kollektion måste jag säga! Cashmere Matte är en kollektion med neutrala och matta lack som lanseras V.43 och kommer säljas exklusivt på Åhléns!

Höstkollektionen lockar mig mest men det var länge sen jag körde på matta nagellack så Cashmere Matte kanske kommer överraska mig när jag väl har dom på naglarna! Essie har även lanserat ett Gel Setter Top Coat som jag helt klart måste prova inom en snar framtid!

Vi fick även se lacken för Rosa Bandet som Essie självklart kommer i Oktober samt en sneakpeak på vintern! Mer om dessa när det väl är dags :)

2 svar på ”#dbpalma15 – Depend & Essie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *