#dbpalma15 – Stranden, Mingel & Tapas!

#dbpalma15 – Stranden, Mingel & Tapas!

_MG_1488_MG_1486 _MG_1493

Stranden

Så fort vi lämnat in väskorna på hotell Mirador i Palma (rummen var inte klara förrän kl 14 och vi landade i Palma efter 10) så satte jag mig i en Taxi med Tina, Helena och Des och styrde kosan mot standen Illetas! Vi började med lite lunch i restaurangen som ligger i anslutning till stranden och jag tänkte äta lite lättare lunch med en Nachotallrik och fick in ett berg med Nachos, smält ost och sås! Godaste Nachotallriken jag någonsin ätit dessutom!

Sen låg vi bara och chillade (jag däckade lite och sov en sväng…haha! Lite trött efter att ha dygnat resan ner till arlanda) samt badade flera gånger! Underbart att kunna bada utan att frysa ihjäl när man skulle gå ut i vattnet :D Att få flera timmars soltid ♥ Resan kunde inte börja bättre!

_MG_1517 _MG_1519 _MG_1527 _MG_1530 _MG_1560
Mingel

Efter stranden med sol och bad så var det första fasta punkten på helgens schema som stod för dörren: Välkomstmingel och spännande nyhet! Jag anlände med beachfrisyren (blött, trassligt och strävt av saltvattnet) och sand mellan pattarna direkt från stranden medan många hade åkt till hotellet tidigare för att göra sig i ordning för kvällen! Vi drack gott, pratade om vad var och en hittat på sig under dagen och gjorde det vi bloggare gör bäst: fotade som besatta och sågs ofta med en mobiltelefon i handen!

_MG_1543 _MG_1554

Eventgeneral Sam och Kicki avslöjade att Daisy Beauty nu även lanserat ett webbtv-program på sin Youtubekanal: No Bullshit! Det kommer släppas 5 avsnitt än så länge varpå varje avsnitt är ungefär 10 minuter långt och går lite djupare än ”så här applicerar du en eyeliner”! I första avsnittet, som vi fick se på plats, så handlar det om håroljor! Här kan ni se första avsnittet:

_MG_1566 _MG_1570 _MG_1576Tapas!

På kvällen så var i ett gäng som gick ut och åt middag på Tapa Negra som jag även besökte förra året! Jättebra tapas restaurang med goda tapas, generösa portioner (fråga gärna när ni beställer vilka som går att dela för somliga rätter är gigantiska, som tex potatisrätterna) och riktigt bra priser! Tror jag betalade cirka 200sek för 3 tapas, cola och en efterrätt!

Tack Kristina Norman aka Junior aka Krizz aka kärt barn har många namn (min roomie dessutom!), Tina, Molkan, Oliver, Helena och Des  för sällskapet under dagen!

Eftersom jag, Molkan och Oliver bilade från Dalarna till Arlanda Onsdag natt och därmed dygnade (vi sov rättså stenhårt på planet sen alla 3 tror jag) så lockade sängen hyffsat tidigt på Torsdagen! Superstart på resan måste jag säga! Tack till Daisy Beauty och alla bloggare, journalister och sponsorer!

 

2 svar på ”#dbpalma15 – Stranden, Mingel & Tapas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *