#dbpalma – Virutal, Nagelvård & Carmen Restaurante!

#dbpalma – Virutal, Nagelvård & Carmen Restaurante!

_MG_1654 _MG_1657 _MG_1661 _MG_1677 _MG_1702 _MG_1705

Virutal Beach Club

Efter presentationerna av Depend och Essie så hoppade jag, Tina, Krizz, Kicki & Sam in i taxibilar och drog till Virutal Beach Club där Kicki hade bokat lite solstolar! Från Virutal ser man den lilla sandstranden som vi var på dagen innan! Virutal är ingen sandstrand utan en liten klipphäll, synd på bild 2. Stege ner i vattnet finns och här var det roliga vågor som kom med jämna mellanrum! Vi åt även lunch på plats, det ligger en restaurang precis ovanför alla solstolar! Nudelwok med kyckling blev det för min del, så gott!

Jag hade lite beslutsångest om jag verkligen skulle ta en sol/bad dag till eller om jag skulle turista men jag är glad att jag valde sol och bad med tanke på vilken dålig sommar det har varit här hemma!

IMG_1719 IMG_1721

Nagelvård och lackning med Depend

Direkt från Virutal Beach Club till Lotta på Depend för att få naglarna ompysslade! ♥ Jag hade inte lackat naglarna på flera veckor, det blir tyvärr något jag prioriterar bort när jag har mycket att göra om dagarna redan. Lotta var måttligt imponerad av mina supertorra nagelband ;) Jag har tyvärr inte fotat mina naglar ännu…:S Men eftersom att lacket fortfarande sitter kvar (ett O2-lack) så ska vi se om jag kan visa er senare!

Väldigt lyxigt att bli ompysslad för jag är tyvärr jättedålig på att ta hand om mina naglar numera men jag har använt nagelolja flera gånger om dagen nu eftersom Lotta var så förfärad…haha!

IMG_1724 IMG_1726 IMG_1727_MG_1730 _MG_1733
Carmen Restaurante & Tapas Bar!

På kvällen så slöt jag samman med Tina, Des, Krizz, Helena, Lotta från Depend, Kicki Burman och Frida Selkirk för lite middag på Carmen! Vi visste inte riktigt vart vi skulle äta men jag måste säga att vi gjorde att bra val! Jag åt Paella för första gången i mitt liv (tredje gången i spanien så det var väl dags?!) och vi skrattade så mycket att ett par som satt bredvid oss såg måttligt roade ut! ;) Alltså diskussionsämnena som kom upp, det var svårt att inte skratta! Ni är för jäkla goa! ♥

Promenad tillbaka till vårt hotell (Mirador) på kvällen och jag njöt för fullt av värmen! Det finns inget bättre än varma sena sommarkvällar och man kan vara utomhus utan jacka! ♥ Superbra dag tillsammans med #dbpalma

4 svar på ”#dbpalma – Virutal, Nagelvård & Carmen Restaurante!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *