#dbpalma15

#dbpalma15

Bilder från förra året när jag också hade turen att få följa med Daisy Beauty till Palma!

Ikväll åker jag med Molkan till arlanda för imorgon bitti kl 5 så ska vi samlas med Daisy Beauty, bloggare och journalister för att åka till Palma för skönhetskonferens, middag, sol och bad, shopping och massvis med god mat! Märkena som vi kommer få ta del av nyheter från är Depend, Essie, L’Oréal och Ren Skincare! 4 riktigt bra märken med andra ord och jag ser så framemot detta :)

Jag hade så galet roligt förra året (som jag haft vid varenda Daisy Beauty event iofs) och jag tror inte att denna resan kommer bli tråkigare direkt :) Vi ska dessutom bo på samma hotell Hotel Mirador vilket jag verkligen kan rekommendera om ni ska till Palma! Så att vi hamnade på samma ställe i år känns jättebra :)

Jag är så glad över att jag ska få avsluta en riktigt dålig svensk sommar med förhoppningsvis lite högre temperatur och kanske lite sol och bad på vår lediga tid! :D

Tidsoptimisten inom mig inser att jag borde nog ha packat klart redan igår…meeeen jag får se det som en utmaning att hinna bli klar med allt ikväll efter jobb/gym ;) Jag kommer ta med mig min minilaptop som extern hårddisk utifall det behövs tömmas  minneskort men vi får se om jag hinner blogga något :)

Vill ni ha koll på andra som ska med? Klart ni vill!! :)

Beautybloggarna: 

Little Miss Consumer
Beauty by K
Beleza
Linda Hallberg
Camellis
Fröken Rosa
Lipgloss Bitch
Kicki Burman
Vintertroll
Molkan
Bex Beauty
Pixijasmine

Skönhetsredaktörerna (som ibland även bloggar):
Vivvi Ahlström, Må bra
Jessica Blockström, Femina
Linnea ”Arga tanten” Öst, amelia/tara
Karin Nordin, SOLO
Kicki Norman, Daisy Beauty

Med på resan är även Frida Selkirk som ska jobba med en av sponsorerna så med andra ord kommer jag få naglarna lackade, can´t wait!

Följ oss på sociala medier under #dbpalma15 – Vi åker 13:e Augusti tidigt och är tillbaka 16:e Augusti igen!

2 svar på ”#dbpalma15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *