En av mina finaste röda kommer från Trind!

En av mina finaste röda kommer från Trind!

Jag äger bara ett nagellack från Trind men det är en av dom finaste röda jag har i min lilla samling! Lacket ingår i deras Caring Color. Tycker det verkar som att dessa inte är så lätta att hitta i butik då jag oftast ser deras Repair serier enbart. Min vän Maria trodde dock hon sett dessa på Ica Maxi. Någon som vet om det stämmer? Dom finns även att köpa hos Shopping4net för 99kr styck. Tror det är nyans 118 jag har på mina naglar!

9 svar på ”En av mina finaste röda kommer från Trind!

  1. Ja det var någon idiot till vakt som tyckte han var för full. Jag var tvungen att fråga vakten en gång till varför han blev utkastad och fick som svar att han bedömde att han var för tankad. Okej att han var rund under fötterna, men inte kastrullfull. Fanns garanterat minst 20 andra som borde kastats ut ist. Kändes som vakten bara kastade ut honom ”för att”. Han stod vid spelbordet jättelänge och sen skulle han gå o beställa en öl men blev hänvisad att gå hem ist. Inte ens JAG ansåg att han var för onykter, annars brukar ju jag säga till han att han ska gå hem eller så bedömer han själv när han är för dragen.

    1. Ja det håller bra :) Jag använder Second Nail som baslack och sen kan man väl såklart ha ett överlack också för att hålla det vid liv ännu längre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *