En spökbuske har flyttat in

En spökbuske har flyttat in

En spökbuske har flyttat in

Jag har velat ha en sån här sedan jag såg en bild hos Nevnarien för säkert över 1 år sen, kanske mer? Min tidsuppfattning är ju inte den bästa längre. Spökbusken / sicksackbusken ser så cool ut! Jag vill redan ha fler!

Jag börjar sakta men säkert förvandlas till min mamma när det kommer till blommor. Hon har blommor överallt och jag har börjat inse hur fint det är med växter här och där i ett hem som inte är garderobsblommor. Jag dödar dock fortfarande mycket blommor men jag blir alltid lika glad när dom faktiskt överlever i min vård, haha! Spökbusken tappar tydligen bladen om den där men den fortsätter ju se spöklik ut så det känns som jag inte kan misslyckas med denna även om den faktiskt dör…haha!

Jag har dessutom insett att jag äger väldigt mycket vita blomkrukor från den tiden då allting skulle vara vitt i hemmet. Jag är inte speciellt vit av mig när det kommer till inredning, jag vill gärna ha vita väggar men inte inredning. Jag tycker ju om gamla saker eller saker som känns lite gamla till utseendet. Insåg när jag tittade på blomkrukorna som jag har i köket att det är ungefär 2 stycken där som är ”jag” och då är den ena en gammal som är min mammas och en jag fått från mamma. Resten är vita och så inte jag! Vita hem där allting är totalt ordning och reda är det tråkigaste jag vet. Så mitt nya mission varje månad är att investera i nya blommor/blomkrukor som är mer jag ♥

Tror det i alla fall får ta och bli en till spökbuske, får jäklar vilken cool växt! I like :)

4 svar på ”En spökbuske har flyttat in

 1. Jag tycker vita krukor till en grön blomma är hur snyggt som helst! Men klart allt ska höra ihop på något sätt och man ska känna sig hemma i det :) För min del beror det helt på vad det är för andra färger i rummet, gardiner, möbler osv. En mörkblå, röd eller brun kruka kan ju vara precis lika snyggt bara det matchas rätt tycker jag :)

  1. Jag tycker ju om vintage/retro/50-tal och även o hemmet :) Så åt mig känns det lite ”fel” med vita krukor som verkligen känns nya :)

 2. Förstår precis vad du menar med vita krukor. Förut fick det inte komma in annat än vita krukor då jag ville att allt skulle matcha. Men nu finns det inte en ända kvar. Nu är det terrakotta både inne och ute. Men jag vart väldigt sugen på lite retro krukor när jag såg din gröna, himla fin.

  Och så trädet, vill ha! Den är så jag bland alla färgglada palettblommor.

  1. Trender kommer och går ;) Aldrig reflekterat över mina blomkrukor förut men det är nog för att jag inte varit så intresserad av blommor. Har blivit att det kommit nu :P

   Men ja, spökbusken är riktigt cool! Vill ha fler :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *