Glossybox: Ray of Beauty

Glossybox: Ray of Beauty

_MG_5230

Ny måndag, nu glossybox! Det har visserligen hunnit bli November och snart är det nog dags för ytterligare en ny…men i alla fall ;)

_MG_5239
Det jag hittade i min box denna månaden var detta! Hyffsat intressant att få något drickbart ändå, har jag aldrig fått tidigare! :)

Talika Photo-Hydra-Day – 359sek för 30ml – En dagkräm som ska vara den första djupt återfuktande behandlingen som är inspirerad av ljusterapi. Energi från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Say what? låter fruktansvärt intressant!

Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer – 219sek för 5g – Högpigmenterat läppstift som ska ge maximalt med färg och inte göra så läpparna känns torra. Väldigt hållbar formula och själva intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager. Och ser ni nyansen jag fick? Ser tjusig ut ;)

Emité Make Up Diamond Heart Base Primer . 340sek för 35ml – Utslätande och färgkorrigerande primer, ska ge huden mer lyster och göra så att fin foundation håller bättre!

DAX Alcogel Sweet Raspberry 38sek för 50ml – DAX lanserar denna nu i höst! Perfekt att ha med i handväskan och doftsatt alcogel är något jag verkligen gillar!

Noa Relaxation Relaxtiondryck – 35sek – Innehåller naturliga örter och citronmeliss som bidrar till minskad stress och ökat fokus! Ska bli spännande att se om den går att dricka ;)

Fan ibland lyckas glossybox riktigt riktigt bra! Jag kommer använda alla 5 produkterna som jag fick denna gången! :D

Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

2 svar på ”Glossybox: Ray of Beauty

  1. Talika Photo-Hydra-Day och Noa Relaxation Relaxtiondryck är jag riktigt nyfiken på! Kan du inte skriva om dom produkterna när du testat dom ett tag? Skulle verkligen vara kul att få veta! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *