Har du många trasiga ögonskuggor?

Har du många trasiga ögonskuggor?

Ögonskuggor går tyvärr lätt sönder, men lugn bara lugn. Emma visar i sin blogg hur man gör så att trasiga ögonskuggor blir som nya! Det här är verkligen ett tips att ta vara på :)

Läs och lär av Emma HÄR ;)

16 svar på ”Har du många trasiga ögonskuggor?

 1. Vi tänkte nog åka efter lunch. Du kan ju kanske ta bilen in till Mora och sen plockar jag upp dig där o så åker du med mig till Rättvik. Sen framåt kvällen tar du tåget till Mora o sen bilen hem? :) Bara ett förslag, vete fasen hur du tänkt annars :)

  Fest? Fan va kul. Vart då? Synd att jag åker hem redan på lördag.

 2. Åh va smart =) Jag har dock inte alla mina söndriga kvar. Jag slängde dem några. Sen började jag att köpa lös ögonskugga istället.

  Detta måste jag testa sen =)

 3. Gud vilket bra tips!!! Jag lyckas jämt tappa mitt rouge i golvet så det bara blir smul.. Kanske man slipper slänga nästan gång då =)

 4. Shit vilket bra tips, det måste jag testa med mitt puder. Men hur sjutton ska jag få tag i en kakelplatta? Slita loss en ifrån väggen:P

 5. Jag har skitmånga. Älskar ögonskuggor, så kul att leka med.

  Svar: Nej, jag är asförbannad för att jag har skadat knäna, och så tidigt i mitt liv också. Kommer säkert bli en sån där gumma som säger; nu känner jag i knäna att det ska börja regna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *