En av dom första av Therese.

En av dom första av Therese.

Det här är en bild från min första plåtning tillsammans med Therese :) Jag åkte från Mora till Eskilstuna dagen för att spendera den tillsammans med Therese. Många bra bilder fick vi minsann! :) Kommer visa många av dom här framöver :) Denna bild togs alltså för cirka 2 år sedan :) Både jag & Therese har utvecklats mycket sedan dess men jag tycker ändå att bilderna fortfarande är bra :) Kanske borde se om Therese har tid över för någon session nu när jag ska till Göteborg? Var lääääänge sen vi plåtade nu. Träffas måste vi hinna göra i alla fall, med eller utan kamera ;)

Jag har inte planerat in några sessioner i Göteborg ännu. Jag har inte riktigt känt mig taggad faktiskt :( Jag känner mig så "degig" kroppsligt o då är det inte så jättekul o modella ;) Jag måste verkligen börja jobba på det typ NU. haha. Har en plåtning bokad i Malmö med en fotograf så jag & Anders kommer åka ner dit ihop så ska han troligen plåta en jäkligt grym modell medan jag är ute på andra äventyr :) Finns måååååånga fotografer i Skåne jag vill jobba med så känner att jag måste passa på nu när jag är i "närheten" ;)

Tänkte försöka gå och sova nu, känner att jag bara svammlar ändå ;)

30 svar på ”En av dom första av Therese.

 1. Sv: Hahaha japp de är jag på bilden (tänkte jag kanske borde svara här istället för i min egen blogg haha) Vad fin bild på dig !! =)

 2. Jasså det är såå illa?

  Upplever den redan lite väl torr nu.

  Andra bullar var det med deras större "tuschpenna"!

  Undrar om den finns kvar eller om den har ersatts av denna?

  Rart med fjärilar!

 3. Jag tycker det var en väldigt fin bild trots att det var en av era första tillsammans. Dock tycker jag att det på något sett ändå syns att det var en av de första, men jag vet inte riktigt varför. Kanske det nu bara var för att du själv sade det.

  Är picercingen på bilden fake bara för plåtningen eller har du haft hål i läppen? Oo Jag skulle i vilket fall som helst inte våga lägga där, för jag är så skraj för nålar.

 4. Du är så vacker, gumman… Så sjukt vacker. :D

  jag har spelat fotboll! :D Jag är väldigt lång (1.83) och har typ en meters ben och smal benstomme, så de får ta alltför mycket stryk, mina ben. Är nog inte ämnad för fotboll, men jag älskar det.

 5. Älskar den bilden. Den ä väldig "bare" och fjärilarna ger den en mer soft look på nåt sätt. Fast oavsett vilken bild som ploppar upp på dej så är dom alla vackra. U keep it up girl! =)

 6. ååh… vilken underbar bild! måste säga att det är nog absolut din bästa (av de som jag har sett)!

  dina hy är så fin!

  kram//smula

 7. Men jävlar vilket fint kort!

  Du vet att jag älskar dina ögon & de här var ett underbart kort på dom =)

 8. haha, kul att se, oldie but goodie =)

  Gillar den fortf, även fast den inte ser ut likadan nu som när jag gjorde den (har ju en bra skärm nu, haha)

  taack, är nöjd själv, får hoppas den inte krånglar mer nu bara, då byter jag tillbaks :P

 9. Wow, vilken bild! Vad snygg du är!

  Kul att du kan läsa det jag skriver nu äntligen, det har ju känts något konstigt kan jag säga att folk inte har kunnat läsa vad jag skriver… ;P

 10. Jobbigt =P Så du e värsta bilmecken då eller? Du verkar ju komma hem igen iaf liksom =)

  Jamen "slirar" gör väl alla =D Gällar att passa på när man är i stan om man nu inte bor här =P Men jag har sånt här slirförbud. Jag har 4 tentor om ett par veckor …men efter det, då jävlar =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *