Har ni frågor om Neu Lash?

Har ni frågor om Neu Lash?

Sedan jag började använda Neu Lash (en produkt som gör att fransarna mår bättre och håller sig vid liv längre = längre fransar) samt blogga om Neu Lash så får jag mycket frågor och till och med mail angående produkten! Så jag vill kort och gott att ni ställer era frågor (om ni har några) om Neu Lash i detta inlägget så tar jag och svarar på dom i ett helt eget inlägg!

Fråga på! :)

13 svar på ”Har ni frågor om Neu Lash?

 1. Svar: Ja, jag tror de flesta i sverige firar nästa helg (alla helgons dag som sagt) & att de i USA firar den här helgen. Har jag för mig iaf… Tänkte att det var lika bra att vara ute i god tid ;)

 2. Svar: Haha, jag har inte så mycket koll :P Jag hade för mig att folk brukar räkna alla helgona som sveriges Halloween.. Hmm.. För varför firar vissa Halloween på alla helgona?

 3. Hjälpte produkten dina ögonfransar är väl en bra fråga att ställa ;)

  Mår de bättre, har de längre livskraft och framför allt blev de betydligt längre, eller syntes det knappt någon skillnad?

  Ifall den gjorde det är resultatet varaktigt, eller är man tvingad att använda denna produkt hela tiden?

 4. Svar: Jag har nu kommit fram till att man ska fira Halloween den här helgen. Vi gör det här nere men varje år hör man just om andra som firar nästa helg så varje år blir jag lika förvirrad på vad det är som gäller på riktigt :P

 5. Har du använt det länge? Märkt mycket skillnad? Kan man få se bild? :D Jag beställde faktiskt Neulash här om dagen, den är här inom en vecka, hihi!

 6. Jag älskar NeuLash! Asbra. Skulle kunna använda det igen. Dels ser fransarna jättelånga ut OCH mörka. Assnyggt. :D

  Och tack babylicious! Nu är tentastressen över så nu kan man snart frossa i pizza och idol. Längtar. Är jag värd.

  Jag ska hem till Leksand nästa helg och 20 november-helgen. Du har inga planer på att vara i närheten då? ;)

 7. denne har jeg også testet ut. for en stund siden. den funket mye bedre når jeg dro den over alle vippene. når jeg drar den kun over som en ’eyeliner’ så funker den ikke, har jeg merket. hvertfall på meg :s
  men ellers er den råbra!!!

 8. Har en liten fråga!

  Ska man tvätta bort sminket på ett speciellt sätt när man börjat använda leulash? Jag brukar ofta dra i mina ögonfransar för att få bort mascaran, borde jag sluta med det då? Eller spelar det ingen roll hur man tvättar bort det?

  Tacksam för svar! :)

  1. Hejsan! Jag skulle ju absolut INTE dra av mascaran för det gör nog enbart så du förkortar livet på fransarna alt. kanske drar av dom i förtid! Neu Lash gör ju så att livet på fransarna förlängs så dumt att göra saker som gör att dom kanske tappas i förtid ;)

   Ha på makeupremover på en bomullspad och lägg den sedan mot ögonlocket och låt den lilla där 20 sek för då börjar mascaran lösa upp sig! Sen för du gnugga bort sminket :)

 9. Jag har på senaste tiden tappar jättemånga ögonfransar, (säkert för att jag inte kan låta bli att ”dra” av mascaran på dem under dagen) så jag undrar om man får mer/tätare ögonfransar av nuelash?

  1. Alltså Neu Lash ska ju göra så dina fransar mår bättre = lever längre = blir längre. Om du sitter och drar av mascaran så kommer du ju bara fortsätta dra av fransarna troligtvis. Du bör nog göra dig av med den vanan till att börja med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *