Hårvård från DermOrganic!

Hårvård från DermOrganic!

Jag har fått pressutskick på lite hårvårdsprodukter från DermOrganic som är ett helt nytt märke för mig – spännande!

DermOrganic grundades av Stephen Mastey 1996 och målet med produkterna var säkra, naturliga och unika produkter till salonger och stylister eftersom frisörer dagligen utsätts för skadliga ingredienser! Så med detta i åtanke skapades DermOrganic med deras säkra och naturliga ingredienser för att minimera riskerna med långvarig exponering för skadliga ämnen i salongsmiljö! Produkterna finns inte enbart på salong utan även ut till oss andra kunder som är bekymrade över vad de använder mot vår hud och i håret, vi kan nu reparera och ge håret en utredande glans utan att behöva oroa sig för skadliga ämnen.

Produkterna innehåller 100 procentig certifierad Arganolja & är inte  testad på djur samt veganisk (är det ett ord? hm) och låter hur bra som helst på pappret!

Produkterna jag fått hem för test är Daily Conditioning Shampoo 195sek, Intensive Hair Repair Masque 220sek och Leave-in Treatment 245sek och produkterna finns att köpa på bland annat bangerhead.se (annonslänk) och tyvärr kan jag inte se vart dom säljs i butik men dom borde väl dyka upp hos antingen Åhlens eller Kicks?

Ska bli väldigt spännande att se vad mitt långa och väldigt torra hår tycker om dessa produkter i alla fall! ;)

3 svar på ”Hårvård från DermOrganic!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *