Wantie: La Prairie Midnight Rain EdP – jag struntar i vad den doftar – hit med den bara!

Wantie: La Prairie Midnight Rain EdP – jag struntar i vad den doftar – hit med den bara!

Jag gled in hos Anna nu på kvällskvisten, stort misstag för herrejäklar vilket cravings jag fick efter denna parfymen! Det måste vara bland det vackraste jag sett och materialisten inom mig skriker! Dock kostar denna flaska på 50ml runt tusenlappen (sad face!)…Hos kicks.se kostar den 1040sek och hos Grandparfym.se 995sek så det är inte riktigt min prislapp på denna tyvärr! Jag måste verkligen söka upp en kicks butik och lukta på denna, fast jag känner att doften kvittar för flaskan är ju så galet vacker!

Toppnoter – Fruktig guava, mandarin och granatäpple.
Hjärtnoter – Vita liljor,orkidée, plommonblom och amber.
Basnoter – Patchouli, vetiver,cashmere och mysk.

Ja jag blev ju så till mig så jag fick blogga pronto om min nya wantie, det smärtar lite att jag inte kommer ha råd att köpa den och sitta och dreggla över den, buhu!

6 svar på ”Wantie: La Prairie Midnight Rain EdP – jag struntar i vad den doftar – hit med den bara!

  1. Vad jag brukar göra när jag hittar något som är för dyrt eller som jag känner att det inte är värt att lägga pengar på är att tänka på hur mycket annat jag kan få för den summan. T.ex. om jag planerar ett större inköp, sparar till något som jag verkligen vill göra eller ha och så vidare. För min del känns det alltid bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *