I fredags åkte jag till Stockholm ♥

I fredags åkte jag till Stockholm ♥

I fredags åkte jag till Stockholm ♥

I fredags åkte jag till Stockholm för att umgås med min kompis Maria & gå på Daisy Beauty Expo under lördagen. Daisy Beauty Expo kommer jag blogga om imorgon så ni får ta del av min upplevelse av det :) Blir nog eventuellt ett långt inlägg och jag orkar inte fixa bilderna till det nu tyvärr.

Badrumsselfie när jag var hemma hos Maria ;) Har ju börjat köpa byxor i min stil och jag älskart! Byxorna är Weston Navy Denim Trousers från Hell Bunny (Koden MELLANDAGSREA gav mig 30% rabatt och den syns fortfarande på hemsidan men det står inte hur länge den gäller) & Toppen är Chrissie Cherry Jumper från Collectif. Även denna har jag köpt på rea :) Jag shoppar främst på rea ;)

Jag kom fram på eftermiddagen till Stockholm & åkte till Marias lägenhet och vilade för vi skulle ut och äta tillsammans på kvällen! ♥ Vi hade så svårt att välja vart vi skulle gå men tillslut hamnade på Elie´s som bland annat har libanesisk mat.

Fina mobilbilder eftersom jag inte vågade dra fram kameran! :I

Jag & Maria körde på en avsmakningsmeny med 14 rätter och salladen som man fick först, Fattousch, var en av dom godaste jag ätit! Grymt mysigt litet ställe, lite trångt men jag gillade atmosfären där inne :) Och god mat! Jag kan rekommendera er att testa Elie´s :) Och för mig som bor på landet med egentligen bara 2 ställen att gå ut och äta på kvällen (räknar inte med snabbmatställen) så var det ren lyx att gå ut och få testa libanesisk mat för första gången i mitt liv :D

Det var min fredag & min början på helgen det :) Jag har ju som nyårslöfte att vara mer social och umgås mer med dom som faktiskt vill umgås med mig och sluta jaga dom där ”vännerna” jag haft i mitt liv som triggat min ensamhetsångest till förbannelse. Det känns som jag har börjat året i alla fall på bästa sätt :)

Hoppas ni haft en bra helg & får en bra start på den nya veckan imorgon ♥ Imorgon ska jag skönhetsblogga till förbannelse! Vi hörs då ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *