I woke up on the wrong side.

I woke up on the wrong side.

Idag har jag verkligen vaknat på fel sida. Ni vet, jag har en sån där dag då man går upp och känner sig så där galet ful och oälskad att man har lust att ligga kvar i sängen precis hela dagen. Ni som aldrig har varit med om detta fenomen, grattis till er ;) Känn er lyckligt lottade för faen. Jag saknar verkligen att ha någon speciell som säger att jag är söt och som verkligen menar och tycker det. Jag saknar att vara speciell för någon liksom. Jag har väl någon deppattack o känner mig ensam helt enkelt ;)

Men nu ska vi hem till Sarah Maria, ska sitta modell för hennes egen designade hattar, så hon kommer väl i alla fall sminka mig snygg snart ;) Kanske jag kan få upp humöret lite.

Ingen bra start på dagen, men då kan den ju bara bli bättre!

Kom ihåg att tävlingen avslutas klockan 12 idag ;) Jag kommer dock inte ha tid att dra en vinnare förrän jag kommer tillbaka till lägenheten senare idag.

18 svar på ”I woke up on the wrong side.

 1. JAg tror jag också vaknade på fel sida.. på tok för tidigt i alla fall.

  Hoppas eftermiddagen blir bättre ;)

 2. Jag pluggar ju i Farsta i förorten så kommer gå i skolan nu till 2 på dagarna kanske så efter det i veckan eller nästa helg som du vill lite. :) Skulle bara vara jätte trevligt.

 3. Ahaa okej :) Jaså ska du vara i Sthlm en hel vecka? Det hade jag missat :P hehe.

  Jobbigt att vakna på fel sida. Tror både du och jag är rätt lika på att vakna så :( Dumt nog.

 4. Men bara för att man har någon behöver det inte betyda att denna säger att man är söt osv. Såvida man inte ber om det, då kommer det fram.

 5. Fan va skönt att de finns fler som har deppdagar, men just nu har jag hamnat i världens depphål då jag bara känner att jag förpestar folks liv med min närvaro:/

 6. Vad tråkigt att du mår så, men jag kan känna igen mig i det.

  Du ska veta att jag bryr mig om dig och tycker att du är en väldigt go tjej.

  Jag hoppas att du kommer att må bättre efter lite rolig sminkning av Sarah Maria. :)

  Eftersom att jag inte är där du är så får du en jättekram här i stället.

  Kram på dig sötnos!

 7. Tråkigt att du känner så men ja jag vet man kan verkligen känna sig ful vissa dagar, alla kläder sitter fel, håret är fult o ja allt är fel. Spelar ingen roll ibland att man har nån käresta eller vad man ska säga, man kan känna sig ful ändå :( Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *