Jag hatar midnattsloppet.

Jag hatar midnattsloppet.

Just nu hatar jag verkligen midnattsloppet. Hur kan dom som arrangerar skiten vara så jäkla puckade att dom inte vet hur man dirigerar trafik eller ser till så att folk som faktiskt bor här får ha sina parkeringsplatser i fred? Jag & Anders försökte hitta parkeringsplats i TRE TIMMAR. Till slut började vi leta parkering efter tunnelbanestationerna men hur lätt är det när man inte hittar? Vi fick ställa oss 6 stationer bort tillslut….grattis liksom!

Det här är alltså anledningen till varför jag inte lagt upp några behind the scene bilder eller dragit någon vinnare ännu. Jag kom precis innanför dörren och vi åkte från plåtingen runt 18 tiden…jippie.

9 svar på ”Jag hatar midnattsloppet.

  1. För oss innerstadsbor är det ingen ovanlighet att få snurra runt i ett par timmar för att hitta en mer eller mindre shysst parkeringsplats, speciellt veckor som denna då semestrarna är över. Man får se till att vara ute i god tid, skaffa en garageplats alternativt åka kommunalt :) Själv skulle jag aldrig bege mig ut med bilen den natt Midnattsloppet går av stapeln…

  2. ..trist dock att ni behövde ställa er hela sex(?!) stationer bort då Midnattsloppet enbart äger rum här på Södermalm där linjerna sträcker sig som mest fyra stationer.

  3. Jo, lite bättre mår jag, men långt från bra. Nu har jag liggsår typ och orkar inte lägga mig att sova för natten, sitter bara och klickar på "uppdatera" på Bloggkoll och kollar om nåt nytt hänt på Facebook. Alla verkar ha ett liv, förutom jag för det händer ingenting någonstans. Som tur är har brorsan precis kommit hem från jobbet så nu har jag lite sällskap i alla fall! Vart i Stockholm bor du när du är här?

  4. Städer fattar inte det där med att dirigera trafik. Okey att det går lite sakta i Mora under Vasaloppsveckan. Men det är så mycket mer framkomligt än Karlstad på Stadsloppet. Jisses. :)

  5. Jo iblnad så är de nötar som sitter vid ratten o fixar vid sånna här evenemang tyvärr. Jobbit o få parkera så långt bort. de är ingen hit. Men som tur är de bara en natt..hehe. Fin du va på plåtningen förresten.Hoppas du har en supernice tid här i STHLM så länge du e här =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *