Idag gjorde jag någon väldigt glad.

Idag gjorde jag någon väldigt glad.

Idag mår jag väldigt bra. Vet ni varför? För jag har lyckats göra Lisso otroligt glad genom att ge henne en voodoll. Lisso var med och tävlade i min voodoll tävling (den är avslutad nu) men var inte en av dem som vann. Jag tog faktiskt bort henne ur tävlingen helt eftersom jag redan hade planer på att ge henne den voodoll hon önskade sig, nämligen Angel. Det kändes som en självklarthet att Angel skulle bo hos Lisso eftersom hon och hennes familj var med om en förfärlig förlust tidigare i år.

Lisso blev så glad så jag nästan känner mig rörd :) Läs det här söta inlägget hon skrivit. Jag lyckades verkligen bra med min lilla present :) Jag visste inte riktigt hur hon skulle reagera eftersom vi faktiskt inte känner varandra speciellt bra i verkligheten. Vi kommer från samma by men vi har väl nästan aldrig pratat med varandra egentligen :)

Glad blev hon i alla fall. Och då är jag glad :)

16 svar på ”Idag gjorde jag någon väldigt glad.

  1. Vilken otroligt härlig gest av dig :) Vad skoj med sånna människor som gör sånt för att muntra upp andra!!!

  2. Ja, jag vart lite sugen, särskilt när jag såg den där söta apan ;) Mammas granne är från Bali, men enligt han ligger det i Indien, vet inte om det finns två olika eller om det är samma land..haha sämst i geografi :)

  3. Jag har alltid tyckt att du är en snäll person, åtminstånde så länge som jag har känt till dig.:) Och nu är det bekräftat.

    Jag tycker också att det är en underbar känsla när man kan få någon annan på gott humör.

    Detta var riktigt fint gjort av dig. Du är också en ängel..

    Kramar.

  4. Det går inte att beskriva hur otroligt glad jag blev! Och otroligt rörd av din fina tanke att vilja göra mig glad. Miljarder kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *