Vilka är bjudna på VIPmingel?

Vilka är bjudna på VIPmingel?

Vilka är det egentligen som är bjudna på Stina Lee och Linas VIPmingel?

Jag vet att Lily är bjuden och jag hoppas verkligen att du ska dit?! ;)

Annars har jag ingen aning om vilka som ens är bjudna eller som ska dit?!

Någon av er som ska dit?? Tell me! :)

22 svar på ”Vilka är bjudna på VIPmingel?

 1. hahaha ah vet, vore kul å köpa en sån å se killarnas reaktion mohahahaha.

  ok… hoppas du vet mer snart då ;) tihi

 2. Ja det är det väll, inte kul att vara ensam om en sak :) Eller det beror på vad det handlar om :)

  Den där festen verkar skoj :) Jag tror inte att många är bjudna eftersom man får anmäla sig själv.

 3. picasso ( den norska skogskatten ) var van att springa ute när jag bodde i hus me min dåvarande kille. men eftersom det tog slut och jag flyttade till lägenhet kan han inte va ute :( mina grannar har en pitbull som biter ihjäl han direkt om han kommer nära han, och picasso är inte folkskygg alls. han går fram till vemsomhelst och gosar. så måste skydda han genom att försöka göra han till innekatt. men det är omöjligt. han blir tokig av att va en innekatt. han går runt och jamar hela tiden och han hoppar ner från balkongen till min granne under och jag får springa ständigt upp och ner och hämta honom. man märker på han att han inte mår bra av det :(

  och louis, min ljusa perserkatt har fått ett väldigt dumt beteende. han går och markerar sina revir och kissar överallt förutom i lådan. och jag antar att problemet är att det är för många djur omkring han. så jag måste sälja han med, i hopp om att han slutar me beteendet om han blir ensam katt. även han ska va utekatt. därför försöker jag hitta hem åt båda dom på landet eller ja, där dom får springa in och ut så mycket dom vill. men det är jobbigt :(

 4. sv: Haha jag sörjer inte så mkt. Jag förstår varför dom har åldergräns, finns ett antal mkt dryga personer under arton som dom kanske vill slippa.

 5. Ja det förstår jag, inte kul och komma dit och noll koll liksom. Jag hade tyckt det va skitskoj att träffa nya människor, men du vet ju, jag är så nervös när det är så många nya och så kommer man där själv :D Sen önska man ju att man hade mer pengar vid ett sådant tillfälle, måste betala tågbiljett, hotell, mat, dricka..etc

 6. HAHA. eller hur ^^. man kan göra mkt med mac ;P

  om du någon gång kommer till sthlm när jag är hemma har jag en riktig MUA som är på :D bara så du vet (A) hihi

 7. har ingen aning. Men dom som anmält sig till träffen skulle egentligen få någon typ av bekräftelse att dom fått en plats. Men inget på mailet eller en kommentar. Vilket är lite dåligt.

 8. Ha ha ha… ja, du är allt med… nu är dags att visa vad du gör, så jag blir sporrad… Du låg ju i ganska hårt ett tag, var svårt att hänga med ^^)

  Ha en fin dag. Kramar

 9. Nix jag e inte bjuden..Läste en kommentar här att man får bjuda in sig själv..Hmmm jaja..Jag har inte tid o gå på nått sånt har fullt upp me huset…Ni vet ingen som vill ha en katt..Det har kommit hit en jätte söt katt som inte har nått hem..Jätte söt e den o mager..

  Usch tycker det e så hemskt o se sånt…

  Den verkar vara så kelen me..Har satt ut annon i blocket o tidningen me..

 10. Ne… sån där "bloggfest" är nog inget för mig. Känns som det bara är tjejer (och kanske killar?) som är inom "modellbranshen" som ska dit.. och där hör jag absolut inte hemma! haha Skulle antagligen bli tittad snett på eller nåt.. Meeeen, så kan det va.

  Må ju säga att du har en härlig blogg iallafall =) Mvh Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *