Trött, Tröttare, Cilla.

Trött, Tröttare, Cilla.


Modell: Jag, Fotograf: Björn, Mua: Jessica

Just nu är jag inte speciellt pigg. Jag kanske har sovit cirka 2 timmar i natt? Med andra ord så borde jag inte ha några problem alls att somna i natt ;) Kommer väl stupa ikväll efter jobbet. Förhoppningsvis ;)

Jag mår i alla fall lite bättre nu när jag har fått skriva av mig, igen. Det känns som mitt huvud blev något kilo lättare. Eller så har det där kilot förflyttat sig till påsarna under ögonen? ;) *zzZzzz* Det känns lite konstigt allting. Men jag vet att jag behöver detta. Jag har lite självförtroende / självkänsla jag måste försöka få tillbaka.

Nej vad sägs om att sminka bort de där påsarna under ögonen så gott det går o sen kila till jobbet? ;)

Have a nice day!

5 svar på ”Trött, Tröttare, Cilla.

  1. Dagens uppmuntring: :)

    Detta hände när jag gick i mellanstadiet. Jag hade precis blivit tillsammans med en kille, Fredrik hette han, och vi hade bestämt att vi skulle träffas. Han skulle ringa mig efter sin träning och jag väntade hemma i evigheter kändes det som. Jättenervös och pirrig och kunde inte sluta tänka på honom. Sen ringde telefonen och jag såg på nummerpresentatören att det var han så jag slängde mig på telefonen och ut ur min mun kom "Hej det är Fredrik"… gissa om jag ville sjunka genom jorden!

  2. Ja, det vore superkul att se dig i ett sånt tema. Tror du verkligen skulle passa som pinuppa!

    Om du har vägarna förbi Stockholm kan jag definitivt rekommendera Felicia, hon är sjuuuukt duktig på sånt! :)

  3. usch då hoppas du klarar av dagen på jobbet nu å får sova när du kommer hem sen. Endel dagar är ju extra tunga å man vill bara att de ska ta slut. lätt att säga att försök tänka på annat, va glad å allt möjlig uppmuntrande, å visst kan det värma. men man måste oxå få tillåta sig att känna å få ut allt man känner. hoppas du får en bra dag trots allt! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *