Impulsköp.

Impulsköp.

Jag vet inte varför jag gick in på CDON riktigt. Jag lämnade i alla fall sidan med 5 filmer och 226:- mindre på kortet. Ganska så oekonomiskt med tanke på min ekonomi – ska ju åka tåg fram och tillbaka till Sthlm imorgon vilket inte är gratis ;) Men men…det hela impulsköpet började i alla fall med att jag såg att filmen Stardust enbart kostade 49:-. Och sen såg jag att tre filmer jag såg som liten också enbart kostade 49:- så det kliade lite i fingrarna och The Secret Garden, Waterworld & Varghunden låg också helt plötsligt i kundkorgen.

Och anledningen till varför The Prestige är på väg hem till mig är för att den enbart kostade 1 krona.

Impulsköp allan och jag hade förmodligen behövt en varm tröja mer men jag kommer nog uppskatta dessa nostalgifilmer i vinter. Sen var jag så himla smart att jag loggade in på GratisBio istället och köpte filmerna genom deras länk så jag får ju lite poäng där på köpet också.

Jag gillar dagens impulsköp väldigt mycket!

20 svar på ”Impulsköp.

 1. Härligt med filmer!!! Perfekt til hösten ( eller är det höst ? :S hehe )

  SV; jo precis, man vill ju veta att någon bryr sig, på något sätt ! Att dom läser iaf.. Men så är det.. :)

 2. Åh, bra filmer. Inte Waterworld men de andra. :)

  Kul med filmer! Det var ju inte för dyrt tycker jag, det behöver du inte ha dåligt samvete för. :)

 3. Du som åker så mkt tåg borde ju ha Prio kort så du tjänar poäng på dina resor och kan få gratisresor sen. Ska jag fixa ett åt dig? Det är gratis och kommer på posten inom 10 dagar. Alltså alla resor med SJ och allt du köper i bistron hos SJ får du poäng för, dessa poäng kan du sedan byta ut mot gratisresor. Puss

 4. Hehe har ej lagt märke till förrän idag att det är dimmigt på morgonen…

  Har väl haft mycket att göra med tösa att man ej haft tid för att bry sig om hur det ser ut där ute…

 5. Jag vet man inte ska träna på sånt.. men nu ligger träningen på sparlåga denna vecka och kommer nog byta ut mot lite måltider.. jag klarar inte av att inte tugga!! ha ha fan detta kommer bli pest & pina! :D

 6. Köper du online så skriver du in Prio korts-numret som står på kortet. Du kan få det av mig på en gång när jag fixat kortet så kan du börja samla poäng redan idag ;) Köper du i automat är det bara att FÖRST stoppa i Prio-kortet, sen följa anvisningar o köpa biljetten. Jag fixar ett kort nu på en gång! Kostar ju inget så :)

 7. Jag köpte också The Prestige, fruktansvärt bra film det där! Och tack vare csn-kort blev det gratis frakt och därmed behövde jag bara betala just en krona :)

  Kändes faktiskt lite fånigt att föra över en krona via internetbanken, haha!

  ha en bra dag!

 8. Stardust är mysig!! Jag gillade den trots att det inte alls är min typ av film, The Prestige är asbra!! Jag borde gå in och köpa lite cdskivor, trots att min ekonomi inte tillåter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *