Svar till Sofia.

Svar till Sofia.

Sofia skrev en låååång kommentar för ett tag sedan med en massa frågor som jag tänkte ta och svara på :) Frågorna uppstod när jag skrev något om att jag inte riktigt vågat satsa på att bli modell tidigare på grund av min längd och vikt :)

Fråga – Du pratar om att du inte vill satsa (hon menar på modellandet) pga din längd och din vikt, hur lång är du då och vad väger du?
Svar: Jag är 165 och just nu väger jag cirka 61 kg. Jag skulle vilja väga 55 kg muskler ;)

Fråga – Tänker du på vad du stoppar i dig,och vad har du för inställning till mat och träning?
Svar: Ibland tänker jag på vad jag stoppar i mig och ibland inte ;) Jag älskar att träna, dock finns det knappt något fungerande gym här jag bor så det blir mest promenader eller mammas obekväma motionscykel ;)

Fråga – Vad har du mer för intressen?
Svar: Modella är nog mitt största intresse. Jag är väldigt intresserad av att skapa bilder i stort. Därför jag vill köpa en systemkamera och lära mig att fota själv.

Fråga – Vad arbetar du med? utbildning? Framtidsplaner?
Svar: Jag jobbar extra som butiksbiträde i en matbutik, that’s it just nu. Jag började utbilda mig till lärare men till slut blev jag deprimerad och det kändes som att jag gick den utbildningen mer för att jag kände att jag fick lov.
Mina framtidsplaner, alltså jag vill göra så mycket så jag vet knappt vart jag ska börja. Tror jag & en kompis kommer flytta ihop i Stockholm eller Göteborg framöver i alla fall, så det är min stora framtidsplan just nu: hitta en vettig lägenhet. Jag skulle vilja gå någon fotokurs, utbilda mig till makeupartist, öppna en egen webbshop, skriva en bok (jag ville bli författare när jag var liten), lära mig dansa, utbilda mig till boxinstruktör och gyminstruktör. Jag vill göra så otroligt mycket i mitt liv!

Fråga – Denna Anders som du skriver om, är det din pojkvän?
Svar: Många som ställt mig den frågan men nej ;) Anders är min bästa vän.

Hoppas du känner att du fått svar på dina frågor sötis! ;)

5 svar på ”Svar till Sofia.

  1. svar: finns t.ex Judits Second Hand på Hornsgatan (tbana Zinkensdamm) o Lisa Larsson på Bondegatan. De är dock dyra… jag brukar kika på Myrorna, finns mkt fräscht där som knappt är använt :)

    Lycka till med alla dina planer! Välj det viktigaste först är mitt tips

  2. Framtidsplaner är vi rätt lika.. Skulle också vilja gå fotokurs, utbilda mig till makeupartist, öppna egen webbutik och lära mig dansa.. ;) Gick balett när jag var väldigt liten.. :P :) Fast istället för vettig lägenhet skulle jag vilja ha ett mysigt lagom stort hus/torp på landet med stooooor tomt och gärna plats för häst.. ;)

  3. Ja, jag fick svar på frågorna och jag tycker att du verkar ha en sund inställning till livet:) Att veta vad man vill är inte det lättaste, och ordnar man en sak (lägenhet i ditt fall) så kommer nog resten automatiskt. Kram //Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *