Jag har ångestklumpen i hjärtat dagligen och jag har svårt att ta in allting.

Jag har ångestklumpen i hjärtat dagligen och jag har svårt att ta in allting.

Jag befinner mig i en känslomässig berg och dalbana just nu som ni kanske förstår. Jag tror inte riktigt att jag har förstått att han är borta eller om det är att jag vill inte förstå.

Jag har ångestklumpen i hjärtat dagligen och jag har svårt att ta in allting. Jag vill inte ens veta hur hans familj mår med tanke på min egna reaktion på detta. Jag sitter dessutom och bläddrar igenom hans bilder på facebook dagligen & grubblar & funderar. Jag är så jävla ledsen samtidigt som jag är så jävla arg på honom.

Jag önskar så att livet var som på film, att huxflux så vore det onsdagkväll igen och jag kunde ändra kvällen. Eller att han helt plötsligt ringde och berättade att det inte var sant.

Jag har ju varit ute på världens roadtrip i Europa, Carbage Run, som jag hoppas jag ska kunna blogga och berätta om snart. Jag kom hem onsdagsmorgonen & sen hände detta så det är därför jag inte är någon vidare duktig bloggare just nu. Jag har fotat lite till bloggen igår eftersom det har börjat trilla in pressutskick. Jag vill ju sysselsätta mig med saker som jag tycker är roligt just nu och bloggen är ju en av dom sakerna.

Det kommer nog komma fler inlägg om detta, tyvärr. Men jag ska försöka blogga om annat också ♥

Ett svar på ”Jag har ångestklumpen i hjärtat dagligen och jag har svårt att ta in allting.

  1. Sorg är förjävligt och övermäktigt. Jag har själv varit med om en stor sorg och det blir inte bättre, men det blir lättare att hantera med tiden. Livet är ett orättvist helvete ibland, ta hand om dig så gött du kan! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *