Klipp klipp.

Klipp klipp.

Nu ska jag iväg och klippa luggen :) Den har ju blivit lite för lång på senaste och på modelljobbet i helgen så vill dom ha min raka lugg så ska gå och fixa det typ NU ;)

21 svar på ”Klipp klipp.

  1. Jag skulle också behöva klippa luggen! Jag har snedlugg men frisörerna fattar ju inte att jag vill ha snedlugg, eller så kan dom helt enkelt inte klippa..

    Svar: Ja, jag hoppas det, ångest är bland det värsta som finns !

  2. Jag vet de så drygt att de strejkar. Kan inte ens bo hemma för därifrån går d bara bussar överallt. Så nu har jag flyttat in hos min bästa vän..haha. Tur att en har semester 2 veckor till så slipper jag betala för busskort. Har juh privattaxi nu tack vare bästa kompisen…hihi ;)

    Hoppas du har en grymt skön dag o hoppas luggen blir lyckad. Kramisen =)

  3. härligt med lugg! själv kan jag aldrig bestämma mig för vilekt jag ska ha, har jag det ena vill jag ha det andra! äsch, lycka till.

  4. Vi kommer inom loppet av två veckor att lanseras på en av sveriges största communitysajter och kommer att anordna tävlingar.

    Vi söker därför ngn som är duktig på att sätta ihop bilder och texter på ett snyggt och modernt sätt.

    Känner du att du har vad som krävs?

    Kom in och lämna en kommentar eller maila oss.

    Ha det så gott!!

  5. hej, jag undra bara hur du har fått dom dära sakerna du har under din header, där et står (om mig) och så eller om du kunde hjälpa mig att få en såndär.

  6. sv: Underbart ja! Ja men han får ju bara lov att komma hit fler ggr, vem vet. Han kanske gästar oss snart, efter att han släppt sitt kommande album.

  7. Jag behöver också klippa mig. klippte sönder hela mitt hår igår så ser för jävligt ut så ska klippa mig på fredag haha

  8. jag klipper alltid min lugg själv, blir alltid bäst då, för jag är så noggrann och vet precis hur jag vill ha det :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *