Kommande boxar från glossybox!

Kommande boxar från glossybox!

SE_June2014_Box_Closed

Juniboxen från glossybox som snart borde börja trilla in i våra postlådor kommer ha detta grymt snygga utseende! Grymt duktiga Lovisa Burfitt står för illustrationen och jag är ett fan av henne så denna box ser jag framemot enbart för boxens skull, haha! Glossybox har dock avslöjat att alla prenumeranter kommer få ett prov på Benefits storsäljande mascara They´re real! Har du provat den?

2014_June_open2

Juliboxen ska vara en hyllning till den amerikanska skönhetsbranchen. Får vi enbart amerikanska märken i denna tro? Jag var helt bombsäker på att boxen var ”4th July” inspirerad när jag såg bilden så det var väl tur jag faktiskt läste pressinfon också ;)

Den bästa nyheten tycker jag dock är att Glossybox ska fira sin 3 års dag i Augusti genom att ge den pastellrosa boxen en makeover! Är det bara jag som känner att det är på tiden? Jag har tröttnat på den rosa och det är antagligen därför jag blir så glad så fort det är en designad box istället. Dom är så galet bra till förvaring! ;) Boxen ska få en mer elegant look för att öka känslan av lyx. Elegant i min värld låter lite tråkigt…men vi får väl se! Hur tror du den nya boxen kommer se ut? 

GLOSSYBOX kostar 139:- per box och du får en hem i postlådan varje månad!

3 svar på ”Kommande boxar från glossybox!

  1. Ååååh vad snygga boxar!! Vill också haaaa… Damn att man är timvikarie och att man just nu inte har nått alls :(

  2. Hej hej!

    Jag har precis klickat hem min första box av Glossybox och det ska bli så spännande att få hem sakerna. Nu tänkte jag bara höra med dig om en sak, är det så att alla får olika produkter i sin box? För jag trodde att det var samma för alla :)

    1. Nej alla får olika, du fyller ju i en ”skönhetsprofil” av något slag när du skapar ett konto och beställer en box. Dom utgår i största mån efter den profilen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *