Sommarkollektionen 2014 hos YR – Eau De Toilette doften!

Sommarkollektionen 2014 hos YR – Eau De Toilette doften!

_MG_2615

Alltså jag måste erkänna att är det något Yves Rocher imponerar på mig med så är det deras parfymer (och läppstift, men det är inte det jag ska skriva om nu) och en av deras senaste nyheter ingår i deras sommarkollektion Luminelle!

Denna Eau De Toilette har naturliga extrakt av bergamott, citron och mandarin samt en doft av citrusblommor medan basnoten innehåller mjuka träiga toner för lite djup.

Otroligt lättburen fräsch doft som jag faktiskt tror passar dom flesta! Den luktar verkligen bara fräscht och är väldigt diskret, en perfekt vardagsparfym om man inte vill lukta för parfym mycket på jobbet till exempel.

199sek för 70ml och ni hittar den här hos yves rocher.

Tips till alla shoppingsugna: Om ni handlar från Yves Rocher senaste idag innan midnatt så får ni den första produkten ni lägger i varukorgen GRATIS! Produktens normalpris får dock inte överstiga 400sek men det verkar inte finnas någon summa du måste handla för. Så klicka hem någon parfym, solskydd eller annat smarrigt och köp sedan ett läppstift eftersom ni precis tjänade en hacka på gratisprodukten ;)

*inlägget innehåller annonslänkar

 

 

3 svar på ”Sommarkollektionen 2014 hos YR – Eau De Toilette doften!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *