Kommit hem från alperna!

Kommit hem från alperna!

1509271_10151944666567827_1731172845_nJajjemen nu är jag tillbaka i Sverige efter att ha spenderat Torsdag-Söndag i Tux Österrike! Otroligt vackert aplerna är alltså! Är väldigt glad att jag följde med dit även om jag inte är någon utförsåkare direkt ;) Vi åkte upp till 3250 m höjd och åkte ner till 1200 ungefär! Vi började lite olyckligtvis med en svart backe så jag vågade knappt ta mig ner! haha ;)

Jag är i Stockholm just nu och våldgästar Maria lite :) Det var ganska länge sen vi sågs så jag kände att det var dags när jag ändå landade på arlanda :) Åker hem imorgon igen efter att ha varit på lite PRbyråer bland annat :)

Jag ska lägga in alla bilderna från alperna i datorn när jag kommer hem så kanske jag kan bjuda på lite bättre bilder från resan än en blurrig instagrambild ;) Jag hoppas att ni andra har haft en underbar helg för det har jag! Åka skidor i alperna – check!

4 svar på ”Kommit hem från alperna!

  1. Åh vad härligt! Lite avis är jag allt ;) Blir förresten jätte glad när jag kommer in på din blogg och ser alla härliga färger! Sååå mysigt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *