Lite shopping på flygplatsen i Köpenhamn!

Lite shopping på flygplatsen i Köpenhamn!

_MG_0469 IMG_0457

En liten tjuvkik på vad som fick följa med mig hem från flygplatsen i Köpenhamn! Stiftet från YSL (rouge volupté i nyansen rose asarine 34) ingår i vårkollektionen 2014 och jag kikade redan på det i Helsingfors men eftersom det inte fanns i Taxfreen på båten vi åkte dit så hoppade jag över att köpa det, väldigt sällan jag känner att jag har råd att unna mig lyxprodukter till fullpris tyvärr! Men i Köpenhamn så fanns det så jag kunde inte låta bli! ;) 250sek istället för 350sek fick jag betala för den lilla gobiten!

Sen var jag förbi Victoria´s Secret och hade inte tänkt köpa något då jag är lite less på alla body lotions och body mists jag ser överallt! Upplever just dessa två produkter som lite överreklamerade! Men Victoria´s Secret hade ett flertal parfymer som doftade riktigt riktigt gott och jag valde direkt att hitta en favorit bland de parfymer som hade en liten ”puff” man trycker på då jag inte äger någon sådan parfymflaska ännu! Snygg design är lika viktigt som innehållet ;)

Valet föll tillslut på Noir Tease som bland annat innehåller noterna: Black Vanilla, Frozen Pear och Blooming Gardenia! Doftar supergott om ni frågar mig ;) Och eftersom det är en eau de parfum så satt den kvar på min hud riktigt länge! Jag kommer faktiskt kika på deras parfymer även nästa gång jag har tillgång till en butik för det fanns fler dofter av intresse! :)

Supernöjd med mina beautyköp och det är alltid roligt att unna sig lyxsmink eller få kika på produkter som jag annars inte har direkt tillgång till! :)

9 svar på ”Lite shopping på flygplatsen i Köpenhamn!

 1. Hej, jag har väldigt röd hy och skulle behöva hitta en bra foundation/ett bra sätt att täcka men så det inte ser översminkat ut! Jag har jättebra foundations just nu men jag ser väldigt lätt översminkad ut just av mina röda partier :/ Hjälp? :) kram

  1. Om du är röd, du har inte provat någon primer, puder eller concealer som går åt det gröna hållet? Grönt neutraliserar röda toner! :)

   Isadora har ju bland annat precis lanserat denna: http://eleven.se/en/isadora-color-correcting-concealer-anti-redness-28406.html
   Sedan har flera märken primers (som du lägger efter dagkräm men innan basen) som går i svaga gröna toner. NYX har bland annat sin: NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer och pürminerals har sin: Pürminerals Correcting Primer – Redness Reducer.

   De flesta märken har någon form av ”anti redness” produkt!

   Nu vet jag inte vad du använder för foundation idag men jag är också rödflammig i huden och tycker de flesta foundations idag täcker åt mig så är du rödare än mig kanske du behöver någon anti redness produkt?

  1. Därför kör man på primer alt. läppenna ALLTID ;) Finns genomskinliga läppennor från bla Yves Rocher, Dior och Isadora för att nämna några :)

 2. Hej på dig!
  Har varit in på din blogg då och då och fått väldigt stor respekt för din
  enorma kunskap och erfarenhet av olika märken!
  Skulle bli TACKSAM föf din HJÄLP!!!
  Jag skulle vilja ha ett tips på ett MAC läppstift i kall ljusrosa färg.
  Om d hjälper så har jag långt blont hår(anv so silver)och nästan alltid solpuder,melerade
  ögon som j ofta får höra ser mörka ut(j försöker oxå sminka dom mörka då j tycker
  där så fint med mörka ögon).
  Vill inte att läppstiftet tar över ansiktet (du förstår säker hur jag menar).
  Vore MKT tacksam för din hjälp!!
  Kram Sasha:)
  Ps,vad tror du om Smashboxd rouge blush rush i färgen flush med den stil och färger j har(vill
  ha ett kall ljusrosa rouge som ej synsför mkt,gärna med svag svag lila ton.
  Ps2,vad tycker du om Anastadia Dip Pomade?Har VÄLDIGT glest med ögonbryn!
  Ursäkta att d blev lite omständigt men nu när j skriver första ggn till dig å med
  den enorma kunskap j tycker du har så tänkte j vad tusan j frågar om d andra j velat fråga om:)

  1. Hejsan Sasha! Jag har ett arbete och liv att sköta utanför bloggen så jag sitter inte vid min blogg dagligen :) Därför tar det
   ett tag innan jag svarar på frågor ibland. Kallt MAC? saint germain kanske? Eller Redwood från Make up Store om du vill ha det lite mer nude rosa.

   Jag har inte testat smashbox rouge eller Anastasia Dip Pomade så där kan jag tyvärr inte hjälpa dig alls! Prova att googla produkterna, det gör alltid jag för att se swatches innan jag köper något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *