Kvällens makeup: forest.

Kvällens makeup: forest.

Jag har inte tagit med mig jättemycket smink till Paris men tog med mig Forest 84 paletten för att testa den lite under helgens gång :)  Tidigare har jag visat er Precious Pearls från samma kollektion: Forest Groove. Precis som Precious Pearls så tycker jag att Forest är en bra budgetpalett! Jag har bara använt dom två första nyanserna i kvällens makeup dock så nu ser ni inte alla tre. (tänkte fixa swatches på alla senare).

Känner lite mer kärlek till denna än vad jag gör till Precious Pearls. Skuggan i mitten ser ut att innehålla lite grönt irl men när jag väl applicerat den så ser den mest mörk ut, vilket passar mig bättre! Den känns väldigt Wytseriia :)

Här kan ni ser hela Forest Groove kollektionen som kommer ut nu vecka 34!

Nu äntligen ska vi bege oss ut och äta samt ta oss en drink på stan! :) Vi har hållt oss på hotellrummet några timmar då det varit smällvarmt idag! Så nu är det perfekt kvällsvärme! :) Underbaaart!

6 svar på ”Kvällens makeup: forest.

  1. sv: Tack! jag har varit pysslig sedan jag var liten, men när jag kom upp i ålder och de inte var kul att hålla på med piprensare och sånt så gjorde jag inget speciellt pyssligt innan jag började hålla på med smink, naglar och smycken, det är därför jag tycker de är så himla kul :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *