Likblek? Vem? Jag?

Likblek? Vem? Jag?


Jag tror detta är Emelies bild :) Emelie, Maya, Stina & Jag.

Alltså jag kommer ju passa in perfekt på vampyr filmen imorgon. Jag är ju likblek! Stina får sluta med sina brun utan sol fasoner. Jag hoppas att det är blixten som slår ut alla färgpigment jag ens har i kroppen..haha :) 

15 svar på ”Likblek? Vem? Jag?

  1. Du är skitsnygg ändå :) och förresten är det snyggt att vara blek. Det kommer du komma underfull med imorgon… i biosalongen ^^

  2. Ingen aning heller, men jag börjar faktiskt tro att man kan få hjälp vid eventuella reparation via en sportaffär, det låter faktiskt rätt logiskt :) Nu har jag tur att det bara är pedalen som är paj på spinningcyckeln så det går nog att fixa genom att köpa ny pedal.

    I övrigt, lustig att du nämner det, haha jag köpte faktiskt en cross nyligen som jag hämtade hem idag – den är skitbra, men aldrig varit med om något så jobbigt som en cross, shit asså!

  3. jag har ju malin där uppe men vill inte störa hennes sambo om han ska upp tidigt eller tränga mig på när de just flyttat och så har jag martina men de bor redan trångt och har en bebis så det känns inte heller helt ok att sova över…inte bara för att själv dra iväg på premiär liksom.

  4. Helt klart mer smickrande att vara blek på foto än hobbyneger, hon till vänster om dig ser ju bara ut som någon från 80-talet skratt

  5. Haha, jag känner igen det där med blekheten! Vi kanske har varit vampyrer i ett tidigare liv och så är vi dömda att alltid vara bleka? ;)

    Svar: Ah, där ser man! :) Hoppas att den funkar för dig då. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *