Ciao Stockholm!

Ciao Stockholm!

Nu har jag i alla fall kommit fram till Stockholm. Tågresan ner gick faktiskt ovanligt snabbt! Det tackar jag för :) Tänkte ta och kila på stan lite – måste spana in H&M, GT, The body shop, Bik Bok & Urban Outfitters bland annat. Sedan ska jag gå och hälsa på Sarah Maria lite! Hon jobbar som makeuplärare för MIST makeupskola som jag inte kommer ihåg vad den heter ;)

Läste på blogg.se’s framsida nyss att Bik Bok har fått in nitbälten ala Carrie Bradshaw så jag måste gå och spana efter ett sånt. Grymt dålig koll på vart det ligger några bik bok här i stan dock. men men ;)

Jag är på värsta shoppinghumöret så nu ska jag gå och slösa lite av min lön! ;) Ska dock gå på stan massa imorgon också så blir bara lite snabbkollar idag efter hudvårdsprodukter, lila strumpbyxor, lösfransar och det där skärpet!

Nej, jag har fan inte tid att sitta vid datorn. Jag lovar dock att ta en massa bilder idag så ni får något kul att se sen! ;) Jag tror min premiäroutfit ikväll kommer bli sjukt fin! :D

Hörs sen, puss!

Ps. Glöm inte tävlingen!! ;)

15 svar på ”Ciao Stockholm!

  1. Ja, den är verkligen urgullig! Klär inte mig så bra men syrran ville ha den så :)

    Värsta kul att du är in town, hoppas du hittar en massa skoj att shoppa :D

  2. Tror också du är superfin vännen ikväll på Twilight-premiären. Synd att jag inte kunde gå,hade gärna gjort det men man kan inte hinna allt..jämt:/ Vi ses säkert snart någonstans..ändå:)!Kraaam

  3. Hej!

    Bik Bok har vad jag vet 3 väldigt centrala butiker, en i sergelgången, en i korsningen Drottningg./kungsgatan och ytterligare en på kungsgatan om du går från hötorget ner mot Stureplan.

    Happy shopping!!!!!

  4. Ska du vara länge i sthlm??? Och vad jag vill plåta ….i det har dystra vädret är det ju sååååå tråkigt annars..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *