Lippies från Nivea

Lippies från Nivea

_MG_6622

Lite blandade lippies från Nivea; Rose & Red ur deras Care & Colour serie, Hydro Care som är extra vårdande, Pearly Shine som ger en skimrande effekt och Essential Care som ska ge ett perfekt dagligt skydd för läpparna!

_MG_6626 _MG_6631Care & Colour Rose, Care & Colour Red & Pearly Shine.

Det är ju lite roligare att kika närmare på de lippies som avger lite färg och inte enbart vård tycker jag!

Care & Colour

Finns som sagt i två nyanser: Rose & Red och jag föredrar helt klart Red! Perfekt lippie att använda till vardags enligt mig! Som ni ser på bilden ovan så har Care & Colour två lager! Det inre är ett Care Core-lager med pantenol och det yttre är ett Colour Coat-lager som ger diskret färg!

Pearly Shine

Ska ge läpparna intensiv fukt samtidigt som Pearly Shine framhäver läpparna med ett naturligt pärlemorskimmer. Pearly Shine innehåller Hydra IQ och utvalda pärl- och silkesextrakt som ska kombinera långvarig fukt tillsammans med skimret!

Care & Colour Rose och Pearly Shine är hyffsat lika nyansmässigt med Peraly Shine ger det där skimret som Rose inte ger!

Dessa lippies från Nivea ligger på cirka 29sek styck och Nivea hittar ni hos Lyko.se, Åhléns och läppceraten brukar finnas på de flesta Coop, Ica etc!

Kortfattat: Care & Colour Red är favoriten bland dessa fem!

*inlägget innehåller en annonslänk

 

2 svar på ”Lippies från Nivea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *