Har börjat testa: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Har börjat testa: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

_MG_6969

Jag har börjat testa Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser! Det var dags att testa ny rengöring kände jag när jag började testa The Body Shop Oils of Life serien som inte innehåller någon rengöring! Jag hittade tillslut igen Gentle Facial Cleanser och kände att den får det bli! Så nu är det dom produkterna jag använder i min hudvårdsrutin!

Vad är Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser?

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser är en lätt löddrande (vääääldigt lätt löddrande enligt mig) rengöring som ska ge en varsam exfoliering. Huden ska bli sval, mjuk och få lyster! Avlägsnar makeup och smuts varsamt. Gentle Facial Cleanser innehåller LCA-komplex som innebär: pH-korrekt mjölksyra och vitaminer med antioxiderande effekt som är essentiella för huden: A, C, E & pro-A.

Vem passar Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser?

Ska passa alla hudtyper, även känslig hy.

Vad kostar Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser och vart går den att köpa?

Hos skincity.se kostar den 439sek i skrivande stund.

Jag testade Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser för första gången ikväll så ni får ge er till tåls några veckor innan jag kommer med en recension! ;) Är det någon annan som testat denna? Dela gärna med er av era åsikter bland kommentarerna! :)

3 svar på ”Har börjat testa: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

  1. På mig funkade denna inte alls. Tyckte inte den rengjorde tillräckligt bra, var inte nöjd med resultatet ens efter att ha tvättat ansiktet två gånger. Den åkte i soporna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *