London: Essie!

London: Essie!

as gold as it gets, stroke of brilliance, a cut above, set in stones & pure pearlfection.

Essie var på plats under Lördagens skönhetsdag och presenterade höstkollektionen (ni skymtar den på första bilden) och deras nya glitterkollektion! Är det bara jag som tycker att glitterlacken är to die for? Detta är glitterlack med en genomskinlig bas så främst funkar dom som topplack över ett annat lack!

Frida Selkirk var på plats och lackade alla som ville med lack ur de två senaste Essie kollektionerna! På mig blev det pure pearlfection som frostig bas och det blåa glitterlacket stroke of brilliance ovanpå! Tyvärr så har jag inget dagsljus att fota i alls på vardagar, åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt så ni får nöja er med en halvtaskig bild på en underbar manikyr! ;)

Två riktigt fina kollektioner från Essie som snart dyker upp i butik! Jag får visa er höstkollektionen lite mer ingående vid ett senare tillfälle! Jag är helt kär i glitterkollektionen i alla fall…och misstänker att jag inte är ensam om detta ;)

Essie fall collection and a glitter collection released soon in Sweden!

5 svar på ”London: Essie!

  1. Älskar båda kollektionerna men främst vinterkollektionen. Tycker att varje nyans känns användbar och roligt med lite mer unika (iaf i min samling) nyanser!

  2. Fiiina, jag blev faktiskt lite besviken på glitterlacken, jag menar du kan ju ha alla glitterlack som topplack. Vinterkollektionen i sig tycker jag är riktigt härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *