London: Glossybox!

London: Glossybox!

Under vår konferansdag i London så höll Marcus Hartwall som är vd för Glossybox ett väldigt intressant presentation! Visste ni att ”Word of mouth” står bakom hela 20-50% av alla inköpsbeslut? Och där har vi även anledningen till varför bloggare i dagens sociala samhälle har väldigt mycket makt! Anledningen till att han började Glossybox presentationen med detta är för att vi ambassadörer som pratar/bloggar/instagrammar om glossybox är väldigt viktiga!

Det är självklart inte bara glossybox som blivit stora tack vare ambassadörer utan han visade oss denna som jag tycker är lite rolig. Hur stor tror ni Jesus hade varit utan sina lärljungar som spred hans budskap? ;)

Marcus tog Burberry som exempel då dom satsar hela 60% av sin marknadsföringsbudget på digitala medier och har växt med 300% sedan 2007! Väldigt intressant presentation av Marcus måste jag säga!

Självklart så presenterade Marcus även lite spoilers inom glossybox! Något dom flesta nog redan vet är att Novemberboxen är designad av Dagmar och är helt galet snygg! Jag längtar efter boxen enbart för boxen ;) haha!

Marcus visade oss även hur årets julbox kommer se ut! Fin va? Jag hoppas innehållet kommer vara lika fint ;) Och ni får hålla utkik i bloggen för det kan vara så att det kommer en tävling ;) Bra hint va? haha!

Och här är anleningen till varför man måste ha en Januaribox! (ev. februari om det skiter sig med leveransen av produkterna :P) Jag hoppas det är någon användbar produkt som känns rolig!

Tack till Marcus på Glossybox för en intressant presentation! :) Bara jag som ser framemot dom kommande boxarna? :)

 


7 svar på ”London: Glossybox!

    1. Svar till Madeleine: Eller hur!! Känns som Glossybox kommer pigga upp vintern, jag hoppas på det i alla fall :)

  1. Ser verkligen fram emot de kommande boxarna! :D

    Nästa box ser jag fram emot båda pga boxen men också Emite-skuggan som ska finnas i eftersom man har hört så mycket bra om den (i alla fall om det är den jag tror…) och Benefit-boxen kommer jag att länga ihjäl mig till!

    Hoppas bara det är någon rolig produkt och någon produkt som jag själv inte har! ;D

  2. Tack tack tack tack tack för att du fick mig att gå in på glossys hemsida så jag upptäckte att min prenumeration har gått ut.. Peuh, höll ju på att missa de här snygga boxarna :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *