Min beställning från Clinique.se

Min beställning från Clinique.se

_MG_1404

 

Jag fick ett öppningserbjudande från Clinique.se där jag fick en presentkod på 500sek och efter många funderingar hit och dit så klickade jag hem Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder och  Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm i nyansen Mightiest Maraschino! Bra val av nyans av mig själv måste jag säga (jag velade och velade) och färgen är verkligen Intense om man jämför med de vanliga chubby sticksen!

Jag ville egentligen prova en mascara alt. ansiktsmask/skrubb men jag kunde faktiskt aldrig bestämma mig så det fick bli något jag behöver: nytt puder och något jag alltid använder: läppgrunka!

Väldigt trevligt att Clinique.se erbjuder tre småprover, jag fick välja vilka tre själv av fyra alternativ dessutom! Prover är ju roligare om man kan välja något som man själv känner sig intresserad av att prova! Sen verkar Clinique ha erbjudanden för jämnan och när jag beställde så fick man med en necessär på köpet! Den har blivit min lilla ”medicinväska” nu :)

Clinique.se har inte lagret i Sverige om jag fattat det hela korrekt men jag fick ändå varorna snabbare än jag hade väntat mig. 3-5 dagar står det på hemsidan och ja, det tog absolut inte längre tid åt mig. Jag såg på hemsidan att dom även har fri frakt vid köp över 550sek men annars ligger bara frakten på 35sek, det gjorde i alla fall det vid min beställning! Dom hade inte börjat med fri frakt då tror jag för jag minns inte att jag läste om det på hemsidan.

Ett svar på ”Min beställning från Clinique.se

  1. Ååååh, Redness Solutions-pudret är en av mina stora favoriter.
    Det är sååå bra!! Hoppas du också kommer att gilla det! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *