Tävling: Be your mood!

Tävling: Be your mood!

GruppbildBoostFärg1Nu har någon av mina läsare chansen att få en förpackning med Mood Colour Boost hemskickad! Det finns 9 nyanser att välja bland och går ni in här och läser om dom så ser ni vad varje pigmenterande inpackning gör samt vilka dom rekommenderas till!

Nyanserna ni kan välja bland är: Silver, Sand Blonde, Pale Gold, Cherry, Copper, Mahogany, Chocolat Brown, Chestnut Brown och Black Brown men gå som sagt gärna in på hemsidan och läs vad dom ger för nyans på ett cirka.

Så här är du med och tävlar:

1. Berätta bland kommentarerna till detta inlägget om din fulaste frisyr! ;)

Glöm inte att nämna vilken nyans du vill ha på din Boost om du vinner samt att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig! (Inget svar från vinnaren inom 42h och jag drar en ny vinnare)

Tävlingen avslutas fredagen den 23:e Maj klocksan 23.59, inga kommentarer efter det blir godkända!

Grattis till kommentar nr 5 – Therese L! :) Jag har mailat dig! :)

 

14 svar på ”Tävling: Be your mood!

 1. Åååh! Det var sommarlovet mellan sjuan och åttan och jag hade gått och klippt lugg. Det såg helt okej ut fram tills mamma tyckte att den började bli för lång och tyckte att HON skulle klippa den… Kort och gott så gick det inte bra, hon valde liksom att klippa min lugg i etapper typ och det såg HEMSKT ut! Fick gå med keps hela sommaren… som tur var så var det på den tiden som det var otroligt inne på truckerkepsar! ;)

  Har jag turen att vinna så tror jag att Black Brown skulle passa mig bäst, jag vill ha det mööörkt! :)

 2. Haha, rolig fråga! Mina värsta frisyrer någonsin måste helt klart ha uppstått under min värnplikt 2003. Nu hade jag inte jättelångt hår men axellångt räckte gott och väl för att håret efter 10 dagar till skogs utan tillgång till att tvätta håret eller hårborste och en tung hjälm ovanpå det gjorde att mitt hår såg ut som en blond svintoboll. Att jag dessutom hade blonderat och väldigt lockigt hår gjorde inte saken bättre och varje gång vi kom in från en övning hade jag dejt med en halv flaska balsam i duschen!

  Vinner jag vill jag gärna ha SILVER då jag fortfarande kör på mina blonda lockar som tyvärr börjar bli lite gula i topparna!

  Mail: stalnave@gmail.com

 3. Min fulaste frisyr måste varit när min kompis klippte mig. Hon hade jätte svårt att få det jämnt så det vart kortare och kortare för att hon försökte jämna ut det, till slut fick jag säga till henne att det får vara ojämnt för jag vill inte ha det kortare. Och det var precis så där kort så att det inte ens var snyggt och sen det blandat med knallrött hår gjorde ju att man fick en hel del blickar och det var inga bra blickar om vi säger så. ;)
  Kan säga att det var första och sista gången min kompis fick klippa mig. :P
  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha Cheery. :)

 4. Haha jaa den fulaste frisyr jag haft är nog min 80-talsfrissa. Stort pudelhår, permanentat och lite längre än axlarna och sen en stor, hög snedlugg. Gud vad jag kände mig snygg, men när man ser korten nu så näääää, visst man ser ung ut, men näää usch och fy.
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha OLOUR BOOST CHOCOLAT BROWN 531.
  Nu håller jag mina tummar. :-)

 5. Jag klippte mig kort för drygt ett år sedan. Tänk ”Septemberkort” det passade inte mig, usch det var hemskt. Nu har det vuxit ut till page :) Jag önskar vinna färgen sand blonde.

 6. Min fulaste frisyr hade jag när jag var runt nio år gammal. Jag har en ”virvel” eller ”slick” framme vid pannan som gör att håret delar på sig där, vilket gör att jag egentligen inte alls kan ha lugg. Men ja, jag ville hemskt gärna ha det ändå, vilket gjorde att för ett ganska långt tag gick runt med en lugg som delade sig på mitten. Såg verkligen roligt ut och jag skrattar när jag tittar på gamla bilder, förstår inte att mina föräldrar lät mig gå runt sådär!

  Om jag vinner så skulle jag hemskt gärna vilja vinna pale gold :)

 7. Jag tyckte mitt pubertetshår med en fettfläck bak på huvet som bara inte gick att få bort oavsett hur mycket jag tvättade, och det tillsammans med det uppklippta som så charmigt var stålulls liknande var en riktigt snygg kombo tycker jag, haha!

 8. Min fulaste frisyr var när jag gick från svart till blond,
  för att inte slita allt för mycket på det så lät jag det vila
  ett tag och håret var orange. De värsta var nog folks blickar
  eller kommentarer som ska du inte ta och göra något åt det eller
  mer i stil med vadfan har du gjort det ser ju inte klokt ut.
  Men jag ville inte riskera att bleka sönder det så att de kanske
  skulle gå av, så det fick vara så ett tag innan jag äntligen kunde
  färga det blont utan att det blev allt för slitet. Det var mer folk
  som störde sig på de orangea, jag vande mej vid det och det var ju bara tillfälligt och när jag tänker tillbaks på de så kunde de sett mycket
  värre ut. :)

  Om jag har turen med mej skulle jag vilja vinna Cherry, mitt hår hade
  verkligen behövt sig en colour boost. :)

 9. Den fulaste frisyren jag haft… ojoj, det måste ha varit den korta pojkfrisyren med snedlugg jag hade när jag var femton. Jag såg ut som en tant eller som en tjock pojke med bröst. Nä, det var inte så lyckat.

  Vinner jag vill jag ha nyans 641!

 10. Detta var inte svårt! :)

  När jag var i tolvårsåldern så fick jag mitt hår permanentat, jag hade långt blondt hår så jag såg ut som en ängel. Men eftersom jag tyckte om att reta gallfeber på min mamma beslutade jag mig för att färga håret chockrosa efter skolan, hos en kompis. Efter jag hade sköljt ur färgen konstaterade jag att det var lite långt håret. Så jag kammade det blöta håret och klippte av det vid axlarna… När håret torkade blev det ju jättelockigt och stod som en jätterosa trekant runt huvudet. Helt hysteriskt! Kan idag när jag har egna döttrar tycka synd om min kära mamma!

 11. Hej!!

  Kul tävling :)

  Min fulaste frisyr har just med färgning att göra,
  nu ska jag berätta något tokigt som du ska få höra.
  Jag var ca 14 år och det var första gången jag färgade mitt hår.
  Jag trodde ett paket räckte till två,
  som jag och vännen delade på.
  Svart färg jag valde och i mitt bruna hår jag detta malde.
  Det slutade med svarta fläckar här och där,
  jag kan ju inte direkt säga att jag gav glädje till min föräldra atmosfär.
  Jag såg inte riktigt klok ut,
  min mamma gav ett otroligt tjuuuuut.

 12. Mitt värsta misstag var när jag klippte mig själv, håret var snett och hemskt. När jag var nio hade jag bob/page typ och jag liknade verkligen en kille. Håret var som sagt snett och sne page ser inte bra ut hahahha..

 13. Oj haha glömde nämna nyans; CHESTNUT BROWN. Skulle vara riktigt kul att vinna då jag fyller år imorrn och verkligen behöver färga mitt hår snart igen^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *