Mina tankar om: Charles Worthington Grow Strong

Mina tankar om: Charles Worthington Grow Strong

Inlägget innehåller annonslänkar till åhlens.se och lyko.se.
Jag har använt Charles Worthington serien Grow Strong en längre tid nu. Grow Strong serien innehåller extrakt och proteiner som ska göra så att hårsäckar krymper. Man ska tappa färre hårstrån och risken för avbrutna hårstrån ska minska med 95%.

Jag har använt Activating Shampoo (119:-), Protein Conditioner (119:-) och Longer & Stronger Protein Treatment (149:-) i flera veckor och dessa produkter har fortfarande inte tagit slut. Bara det gör mig lite smått fascinerad. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan och balsam gör jag i vanliga fall slut på supersnabbt. Jag kommer dock som vanligt göra slut på balsamet först då jag använder mycket mer balsam än shampoo. Ett av dom stora ilandsproblemen i mitt liv.

Jag är väldigt nöjd med denna trio. Jag märker skillnad på att jag inte lossar lika mycket när jag tvättar håret eller när jag borstar håret. Så dom där 95% dom utlovar känner jag faktiskt att ja, jag köper det!

Doften är riktigt trevlig! Shampoo och balsam ska dofta svartvinbärsblad, apelsin, körsbärsblommor, rosenblad och patchouli. Jag tänker salong/spa när jag känner doften och den är väldigt mild och bra.

Longer & Stronger Protein Treatment skyddar även håret upp till 230graders värme. Superbra! Och det här är så mycket produkt så det känns som den här kommer räcka helt galet länge.

Får ni en halv Samara (hon från skräckfilmen The Ring) i hårborsten så kan jag faktiskt rekommedera att ni testar dessa. Jag upplever i alla fall att dom fungerar.

Charles Worthington säljs bland annat hos Lyko.se och Åhlens.se och jag är nyfiken på produkterna i Moisture Seal serien dom har. Någon som testat? Berätta gärna vad ni tyckte.

Inlägget innehåller annonslänkar till åhlens.se och lyko.se

Ett svar på ”Mina tankar om: Charles Worthington Grow Strong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *