Swatch och first impression: bareMinerals – Bounce & Blur Blush Pink Sky

Swatch och first impression: bareMinerals – Bounce & Blur Blush Pink Sky

Det kan hända att bareMinerals har gjort det igen. Tidigare så testade jag Nude Gen serien och gillade inte riktigt produkterna när jag bara tittade på dom (länk till det inlägget) men älskade dom när jag tillslut testade dom. Det känns lite likadant med Bounce & Blur Blush Pink Sky. Jag har inte testat den på mig än, ska göra det imorgon. Men när jag swatchade den så kände jag wow!

Inlägget innehåller annonslänkar till lyko.se och kicks.se samt att jag har fått detta i ett pressutskick.

Först när jag såg Bounce & Blur Blush i nyansen Pink Sky så kände jag ungefär: oh fuck vilket rosa rouge. Och med något som ser ut som skimmer…? Inte riktigt min ”cup of tea” men man ska alltid swatcha för oj vad fin den är! Jag trodde det skulle ”glittra” mer om det men ack så fel jag hade.

Bounce & Blur Blush i nyansen Pink Sky har en formula som är en hybrid mellan kräm och puder. Den har en hudvårdande formula som ska blurra porer och ofullkomligheter (ordet kommer inte från mig och jag vet ärligt talat inte riktigt vad dom vill med detta) för en mjuk look utan vare sig skarpa kanter, ojämn ton eller kakig finish.

Det är svårt att fånga skimret aka ”glowet” på bild men det här är inget matt rouge.

Bounce & Blur Blush i nyansen Pink Sky är ljuvlig! Jag har dragit med fingret och nedanför har jag applicerat svagt med en puderborste. Detta rouge känns väldigt byggbart om jag bara ska gå efter mitt lilla testa på handryggen.

Jag tyckte att mitt andra favoritrouge från bareMinerals som är Gen Nude i nyansen On the Mauve kostade mycket (385sek) och tyvärr så är Bounce & Blur Blush ännu dyrare med sina 410sek. Gen Nude har fått riktigt fina recensioner och jag kan inte annat än hålla med dom men it´s pricy. Alla länkar i inlägget går till lyko.se men Bounce & Blur Blush säljs självklart även hos kicks.se.

Nu när jag bara fingrat på Bounce & Blur Blush så ser jag i alla fall framemot att testa det till morgondagens makeup! Jag är PEPP.

Inlägget innehåller annonslänkar till lyko.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *