Nagelvård och Depend Bohemian Chic 4077

Nagelvård och Depend Bohemian Chic 4077

_MG_2827

När jag kommit hem från Norge (vi dygnade och kom hem kl 8 på söndagsmorgonen) så var det fantastiskt underbart att duscha och sen krypa ner i sängen framför Netflix och ta hand om naglarna lite! Mitt val av lack föll på 4077 som ingår i Depends höstkollektion Bohemian Chic! Bohemian Chic lanseras V.37 och kostar 25sek styck så 4077 finns snart i butik!

_MG_2824

Jag får alltid skämmas över mina torra nagelband (bad beautyblogger!) så jag ska försöka lacka naglarna oftare nu igen för då tar jag hand om dom bättre automatiskt! 6 produkter för att lacka naglarna? Japp! Man behöver ju mer än bas, lack och topplack – faktiskt! Jag använde Depend Cuticle Peeling som man låter sitta på 1 min och nageloljan från Depend för att ta hand om dom stackars naglarna innan jag lackade! Baslack från Ciaté, Bohemian hick 4077, Qick-e Drops från Essie (guds gåva till mig som brukar haverera lacket innan lacket torkat!) och Essie Gel Setter som topplack!

5 svar på ”Nagelvård och Depend Bohemian Chic 4077

  1. Så där såg mina nagelband ut förut också, ofta värre. Men jag följde mormors fina tips att använda en nagelborste varje kväll och sen olja in händerna med valfri olja vid läggdags. Numera har jag löjligt fina nagelband och naglarna håller också mycket bättre, antagligen på grund av ökad blodcirkulation av borstningen.

  2. Qick-e Drops från Essie, är dom bra? Jag tycker nämligen att det många gånger tar lite för lång tid för lack att torka och därför hinner man ibland sabba manikyren!

    1. Jag tycker dom funkar jättebra! Jag har en tendens att haverera innan det torkat annars :) Yves Rocher har också en liknande produkt som faktiskt funkar om du vill prova en mer budgetvariant först :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *