ny bild av milovan – jag & ann.

ny bild av milovan – jag & ann.

igår mailade robert milovan ett gäng bilder till mig från när jag var och hälsade på underbara ann, visst ser hon så härligt glad ut? :) vi plåtade i lite mer ”lifestyle” stuk och detta är en av bilderna. jag hade så underbart roligt den helgen tillsammans med ann och våra upptåg, hoppas vi ses snart igen vännen :)

22 svar på ”ny bild av milovan – jag & ann.

 1. Ja den vart smarrig!:)
  Du är verkligen en sådan modell som får en att må bra, som får en att se det vackra i en. Du är en förebild för alla andra tjejer med modell drömmar och sådan som inte ser sig vackra nog!

  Tack!:)

 2. Svar:

  Ja, och helt sjukt att fotoläraren dagen innan sade ”imorgon är sista dagen att lämna in era portfolion”, när skolan var stängd nästa dag. :S

 3. Klart vi gör, du är alltid välkommen vännen :)

  Kul att du väljer att lägga upp just den bilden, det är min favorit :)

 4. Ska jag vara ärlig så är du så sjukt mycket snyggare i dina kurvor på den här bilden än den du la ut tidigare! Det lyser kvinna om dig, och jag tittar hellre på tjejer som har former än pinnsmala tjejer. Du är snyyyygg! :)

 5. Ett väldigt bra exempel på hur en skicklig fotograf fotar i en vinkel så att ni ser sådär långa ut :)

  Trist att det inte hänt något med agenturen…men så är det ju för många vad jag förstått. Lättaste sättet att få betaljobb är nog genom fotografer! De får ett uppdrag med betalt o du får se till att de väljer dig :P så får du betalt också.

 6. Jag ska plåta med honom nu i helgen. Jag ser fram emot det ännu mer nu när jag ser den här bilden [alla tummar upp] :D
  Kramar

 7. Snyggingar!

  Har du köpt byxorna från josefssons? Jag har ett par liknande med hängslen som jag köpt därifrån =)

 8. snygg bild!!! =) väldigt naturlig o snygg…

  SV: haha, jaa.. det är nästan lite vuxenpoäng att ta det lugnt en valborg ;)

 9. Jag tycker att du ser strålande vacker ut! Förstår verkligen inte varför din kropp ska behöva retuscheras för. Rent allmänt så är jag så trött på den enorma smalhets som råder, om jag hör en person till säga att de vill gå ner innan sommaren så stryper jag denne… Iaf vad jag försöker få sagt, är att jag tycker att du är väldigt vacker, och att extrem smalhet definitivt inte är det vackraste jag kan tänka mig. Tvärtom så tycker jag i verkliga livet att supersmala tjejer ofta utklassas utseendemässigt av mer normalviktiga damer.

 10. Ni ser så snygga & lyckliga ut på den här bilden :D Inte för att ni inte är det annars alltså, haha. Usch jag kan inte skriva kommentarer idag. allt jag skriver låter fel :S Men jaja, du förstår säkert hur jag menar ändå :) Jag gillar den massor iaf. Det känns väldigt avslappnat & fräscht så in med den i portfolion bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *