Nya favoriter: L’Oréal Elvital Dream Lengths!

Nya favoriter: L’Oréal Elvital Dream Lengths!

Mitt hår älskar L’Oréal Elvital Dream Lengths! 

Jag har ju väldigt långt hår och det är torrt och trasslar sig så fort jag har det utsläppt = jag orkar inte ha håret utsläppt. Men efter att jag använt L’Oréal Elvital Dream Lengths så har jag faktiskt haft håret i en toffs utan att fläta det! Det är magi. Dessutom är det budget, jag älskar budget!

Mitt hår är det trassligaste jag vet. Det är inte slitet men det vill inte göra annat än trassla sig. Och för första gången på länge så har jag inte känt behovet av att fläta det. Jag var så jäkla glad när jag varit på gymmet och haft håret i toffs utan att ha flätat håret, haha!

Säljs hos kicks.se bland annat och jag hoppas dom här kommer dyka upp på Coop ”här i byn” ;)

Inlägget innehåller adlinks

5 svar på ”Nya favoriter: L’Oréal Elvital Dream Lengths!

  1. Åh tack för tips! Visserligen har jag inte långt hår, men det är torrt och lockigt och i behov av sånt här. Och budget är alltid trevligt!

    1. Åh jag hoppas dom funkar lika bra för dig! Jag blev så överraskad och glad av dessa, blir helt klart min ”go to” produkter :) Älskar budget!

  2. Låter ju som en ren dröm!! Jag har så lockigt och torrt hår och är världen i nöd av något som är budgetvänligt(jag kan tyvärr inte kasta pengar ut ugh) och som fungerar fantastiskt! Har du sett om allt har sulfater eller silikoner? Om inte så är dessea mina to go produkter livet ut 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *