Nyfiken på lite produkter från Moyana Corigan.

Nyfiken på lite produkter från Moyana Corigan.

För flera år sedan så var det en tjej vid namn Madelene som sminkade mig till en plåtning jag var på i Göteborg! Denna Madelene är tjejen som ligger bakom ”Madelene Mineral Make Up”. Alla produkter från Moyana Corigan är handgjorda och tillverkas i Göteborg. När hon sminkade mig så visade hon mig vart dom stod då och gjorde alla produkterna :) Riktigt intressant att få se faktiskt! Vill ni se bilder som kom till den dagen så har ni en här :) När jag var på bloggfesten i Lördags så fick vi en rabattkod som jag tänkte passa på att utnyttja! Jag har nämligen velat testa deras concealer jättelänge nu!

Deras concealer heter ”Savannah” och kostar 149kr för 8ml.Den ska hjälpa till att trolla bort mörka ringar under ögonen, rodnade eksem och finnar. Dessutom så innehåller den E-vitamin och mineraler som motverkar rynkor och skyddar huden mot solen. Denna ska inte heller lägga sig i rynkorna och täppa till utan ska smälta in och bli ett med din hud. Visst låter den bra? Denna kommer jag klicka hem!

Ska unna mig EN produkt till men jag har inte lyckats bestämma mig för vilken ännu, har stor beslutsångest bland dessa produkter:

Förstår ni varför jag får sådan grym beslutsångest? ;) Jag har ögonskuggor från Moyana Corigan tidigare så jag vet att dom är grymt bra pigmenterade och fina i färgerna! Ni kanske vill se swatches på dom två? :)

8 svar på ”Nyfiken på lite produkter från Moyana Corigan.

  1. Det sminkmärket visste jag inte om. Coolt att de gör det för hand :)

    sv; ja, jag kan då inte klaga på Vetle inte ^^

  2. Sv: nej förstår det! Det fanns så mycket fint! var lite sugen på korsringen, men fick bli kameran hehe :) Du hittar säkert nå bra ska du se (: !

  3. Det röda glosset skulle jag vilja ha! Annars är jag mer för hudvård och goda dofter än smink. Tänk om man bara kunde ha några tusen och shoppa loss med. Tur att det är gratis att drömma iaf:)

  4. Skuggan Masai är urläcker =) har faktiskt beställt lite skuggor ikväll. Ska bli kul att testa detta märke, då jag har deras duschkräm och bodybutter/lotion som är helt underbar, doftar jättegott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *