Orly Beautiful Disaster från Mash up kollektionen!

Orly Beautiful Disaster från Mash up kollektionen!

Jag lackade naglarna igår och när jag vaknade idag så såg lacket verkligen ut som en ”beautiful disaster”…ja alltså om man nu gillar att ha avtryck från sängkläderna i nagellacket! I hate that! Försökte rädda det hela med att applicera ett till lager ovanpå men som ni ser på bilderna så gick det väl sådär! ;) Saken är den att jag lackade naglarna långt innan jag gick och la mig så att vakna och ha förstört naglarna kändes väldigt )()&)&/%& måste jag väl erkänna. Jag hade inte lackat med något topplack, vet inte om det hade gjort någon skillnad?

Hur som haver så ser ni ju nyansen och det underbara skimret som Beautiful Disaster innehåller! Dock känner jag som att man sett deta lacket tidigare så även om jag älskar lila lack så blev jag inte stormförälskad i detta! Beautiful Disaster ingår i Mash Up kollektionen som finns i butik redan och online hittar ni det bland annat hos eleven.se (annonslänk) för 135kr.

Lacket känns inte som något nytt för mig, vad tycker du om Beautiful Disaster?

4 svar på ”Orly Beautiful Disaster från Mash up kollektionen!

  1. Tycker också att jag känner igen nyansen (och då är ju jag ganska ny inom sånt här) men den är snygg…. Och lila :P (fortfarande insnöad på lila)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *