Wantie: Saijo Persimmon Classic från Voluspa!

Wantie: Saijo Persimmon Classic från Voluspa!

Jag äger inte ett enda ljus från Voluspa (eftersom dom är snordyra) men har faktiskt hittat en doft som jag heeeelt klart skulle kunna unna mig känner jag! Saijo Persimmon Classic doftar fantastiskt av Japansk persimmon, med inslag av persika och röda vinbär. Det här ljuset doftar så fantastiskt gott så jag känner faktiskt att det nog kan vara värt att lägga 169sek på det till och med! Säljs på Åhléns & Nelly.com (annonslänk).

Ni som testat ljus från Voluspa, är dom värda priset? :)

8 svar på ”Wantie: Saijo Persimmon Classic från Voluspa!

  1. Voluspa är mina absoluta favoriter och det är helt ljuvliga. Har avverkat flera av dofterna och just Saijo Persimmon är en bra start!

  2. Jag har flera ljus därifrån, bland annat Saijo Persimmon (favorit!) och jag tycker dem är värda prislappen. De håller länge och luktar lagom mycket. En vardagslyx!

  3. Älskar, alltså ÄLSKAR Voluspa ljus, var helt insnöad på Yankee Candles innan men föredrar Voluspa även om de är snuskigt dyra. Vågar knappt elda med dem pga priset, haha.

  4. Jag har heller aldrig haft ett ljus från det märket. Jag älskar doftljus men brukar inte lägga mer än en hundring på de, men det klart att man kan lägga lite mer om brinntiden också är längre! :)

  5. Jag har det ljuset och det doftar helt fantastiskt! Jag ställer det i olika rum – det är en perfekt del i inredningen :)

  6. Jamen dom är ju faktiskt det! Jag tycker illa om de flesta doftljus, framförallt superbudgetvarianter från typ IKEA och Lagerhaus men Voluspa är grymma, så tycker även min oerhört doftkräsna sambo. Jag tycker att det med doftljus, som ofta även med andra dofter, är så att man får vad man betalar för. Voluspas ljus brinner fint och utan att sota, varar länge (man behöver inte elda en lång stund för att doften ska sprida sig och de avger doft även när de är släckta), har tjusiga och dekorativa emballage och de doftar lyxigt och inte huvudvärksframkallande. För bra priser och erbjudanden kolla t.ex. Campadre, Members där de dyker upp ibland och även på nätbutiker som t.ex. AgnesAmelia.
    Mina favoriter är Laguna, Vervaine & Olive leaf, Atelier Provence Lavande (står alltid i mitt sovrum)Mandarino Canella och Baltic Amber till vintern. Ge dig själv en fin present och slå till på ett Voluspa-ljus!

  7. SÅ värda! Faktiskt. Inte sådär obehagligt sticksiga i näsan som vissa ljus kan vara. Och håller länge, länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *