på fredag blir det stockholm baby!

på fredag blir det stockholm baby!

fotograf: Tobias Fischer. modell: cecilia johansson aka wysteriia.

Min vän Tobias Fischer & hans flickvän Osannda är supersnälla och låter mig sova hos dem på fredag till lördag :) Tobias är dock inte hemma ;( Men Osannda är det så jag ska få träffa henne för första gången! :D Ska bli jättekul :) Hon är så snygg så jag kommer ju seriöst få mindre värdeskomplex! haha ;) Vi kommer dock inte hinna ses så mkt eftersom jag ska iväg på fredagkväll o sen ska hon jobba på lördag :/ men men…en sväng på fredagkväll innan jag drar in mot stan ses vi iaf :)

Nu måste jag gå och sova, har ett teoretiskt prov som väntar imorgon bitti så jag behöver nog lite sömn! ;) Är så sjukt nervös för att jag ska göra dåligt ifrån mig men jag tror det ska gå bra. Jag vill det här så mkt så det mesta har jag nog lagt på minnet, hoppas jag. Har gått igenom lite ikväll med och tänkte snabbkolla imorgon bitti. Jag är verkligen ingen teoretisk person längre så måste verkligen läsa flera ggr.

Tar hand om era kommentarer imorgon, hoppas det är ok <3 god natt sötisar :)

7 svar på ”på fredag blir det stockholm baby!

  1. svar: hehe jag har ingen aning faktisk :D det var nått som mamma gav mig och jag brukar inte direkt ha koll på sånt :) men det var en bra fråga! jag ska kika på det sen :P & tack för kommentaren =)

    ha det bra ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *