Pengar är till för att slösas?

Pengar är till för att slösas?

Jag beställde precis en Canon Eos 450D från Kameraexperten.se :) Jag hoppas den kommer hem till mig efter helgen så jag kan ta med mig den till Göteborg & Stockholm :) Gissa om jag kommer tvinga Anders och lära mig allt han kan ;) Det kommer helt klart bli mer bilder i min blogg framöver som har bättre kvalité än dem som finns nu ;) *jippie*

Sedan har jag faktiskt en liten dröm om att få leka hobbyfotograf och fota modell någon gång i framtiden :) Men vi får väl se hur duktig jag blir ;) Om inte annat kommer jag nog tvinga lite vänner o ställa upp ;)

Men ni kan ju gissa om att jag har shoppingförbud framöver. Det här får nog vara årets födelsedagspresent OCH julklapp till mig själv :) Men håll med om att det är en jäkligt bra sådan? :)

32 svar på ”Pengar är till för att slösas?

 1. hell yeah! men jag ångrar inte att jag köpte min systemare för fem öre, även om den kostade skjortan =P

 2. Gud vad kul! Grattis till inköpet! ;D Jag är inte lite avis just nu.. :P Men förhoppningvis har jag också råd nån gång i framtiden! thihi :D

 3. Gud så roligt att du äntligen får din systemkamera :) Och det är bara hojta till, jag ställer upp så att du får ett offer att plåta :P

 4. åhh va skoj, väl investerade pengra tror ja. en bra kamera är ju aldrig fel liksom:) När ja kunna jobba ihop lite pngar ska ja oxå investera i en:)

 5. det låter som en bra plan tycker jag :)

  wii är ju skitroligt…speciellt sport spelen hehehe. bowling och tennis är superkul :)

 6. SÅ HIMLA KUL, grattis grattis grattis! :D

  Nu kommer det roliga, att leta efter "howto" grejer på nätet så du kan bli en superfotograf!

  Fast det hjälper väl kanske att redan ha en skillad fotograf som bästa vän… ;)

 7. Hehe ja det är ju klart ;) .

  Jo men den 24 januari så smäller det :D . hihi . Så spännande det är nu , mycket att planera fixa och dona! :) .

  Kram

 8. Det är ju inte alls så att man blir något avundssjuk nu… ;D

  Men vad roligt för dig, jag ser fram emot fler bilder och så. Och har du någon så duktig som Anders som kan lära dig och så, då kommer du ju vara proffs-fotograf i ett nafs! :)

 9. Haha avis

  Du vet…ifall du ångrar dig att du köpte den…finns jag allid här (A)

  Haha nej men kul att du har köpt en systemkamera iallafall :)

 10. Nice.. lovar du kommer älska den =) har själv en Nikon system som jag köpte innan sommaren och jag känner redan att jag vill ha massa nya objektiv osv. haha.. Man blir beroende, jag har blivit beroende av att fota mina djur. hahah. Mina modeller.. hahahah :D

 11. gla för din skull!! :D ÅÅ vill oxå ha den där kameran! vi har precis fått in 3 st såna där på vår fotokurs!!! men har icke pengar :( Men ska kanske köpa mig en 350d begagnad av en vän… Kommer få duga tror jag… Lite intresse bara hur mkt får du betala för kameran? tro skolan fick köpa in dom för 5700?? nånting sa han på fotokursen… Lycka till me fotandet då! :) och 100 va dyrt in i Älvdalen!! hihi va länge sen man va där nu & festa.. vi va ju jämt där i yngre dar, åkte Epa & vandra runt på bynn!! ;) fan vill va liten igen!! älvdalen rokka fett då ju :)

 12. Hej tjejen! Vad kul med ny kamera! Och du har gjort ett bra kap måste jag säga, en av våra mest sålda i butiken av canon faktiskt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *