Ändrade planer?

Ändrade planer?

Jag har ju 2800:- i presentkort på Siba som jag har fått genom Gratisbio. Egentligen hade jag tänkt köpa en systemkamera för presentkorten men eftersom kameran jag vill ha finns billigare på andra ställen så känns det som slöseri med både pengar och presentkort. Det känns alltså vettigare att köpa systemkameran för en del av mina sparpengar och på så sätt få den 1000:- billigare och istället köpa ett Wii för mina presentkort. Förstår ni hur jag tänker? Låter inte det vettigare? :)

28 svar på ”Ändrade planer?

 1. Jag tycker det låter som en ypperligt bra plan av dig.. Förutsatt att du tar med dig ditt Wii när vi ska plåta.. ;)

  Ang. cocos.. jomen SJÄLVKLART ska det vara pärlsocker på.. orkade inte leta efter nån annan bild.. :D

  kraam

 2. Go for it vetja! har själv funderat på ett wii länge också, och det kommer nog bli ett sånt sen när man börjat jobba igen =) Jo förresten har jag en fråga, känner du till nån bra hmm vad heter det? stylist? makeupgrej? i närheten? det är så att jag tänkte bli stylad "proffsigt" till halloween eller så nära proffsigt som det går, har alltid missat det men nu tänkte jag att jag minsann ska göra nåt skoj. kruxet är bara att jag vill se ut som en kille i hela utstyrseln, fast på ett schysst sätt så det ser lite verklighetstroget ut..hah ajag vet det låter knasigt, men jag är så nyfiken på att få se hur pass "karlig" man kan se ut :D hehe du vet charlotte i SATC när hon posar som kille, fy fan vad coolt det är =) ha en trevlig kväll!

 3. Själv drömmer jag fortfarande om Wii, har velat ha det länge nu. Så fort man får jobb så hehe =)

 4. Ååå jaaa!! Mycket smartare!! Du kan få köpa den och ge den till mig! Det tycker jag låter smartast! ;P haha :D Nej men det är ju onödigt att sitta och betala dyrare pengar för nått du kan få på ett annat ställe när det finns nått du kan köpa istället.. Nån som hängde med? :P

 5. sv: Ja eller hur ! Sådan himla fräsch färg också. Inte nog med det- materialet är urskönt också ^^

 6. Det vet de inte än. Får veta det när jag får prov-svaren. Men jag får ju spela om jag vill, men vill jag slippa rullstol vid 30-åldern så kanske jag inte ska göra det…

 7. Hahaha.. Du resonerar exakt som jag brukar.. Härligt. Jag tror inte att det lönar sig egentligen, eller det beror ju på hur mycket wiiet kostar.. Måste du lägga ut mer än 1000kr på det så tjänar du ju inte alls på det. Men å andra sidan får du ju ett kul spel + en kamera. :D

  Läsarstorm och läsarstorm vet jag inte, men det är vad Afronbladet själv kallar det i en rubrik om nåt uttalande från Pirelli (se bilden i mitt inlägg)..

 8. Sv: Gör så. Fick hem min kamera idag och jag beställde den i förregår, så leveransen var snabb. Kan inget annat än att rekomendera den sidan :)

 9. har själv inte ens testat det än, men vill så gärna ha ändå;) får väl se vad jag kan göra för att tjäna poäng hos gratisbio. fashinerad av er som lyckats få ihop så mycke=)

 10. Mycket smart val. Har Wii hemma hos mig och det är så grymt kul. Men se upp, du kommer få träningsverk efteråt..haha. kul att man kan få det av ett tv-spel. =)

  Hoppas du får en grytm soft dag =)

 11. jag har ett wii och jag är faktiskt inte så jätte nöjd. visst, det är roligt men sen tröttnar man. i alla fall jag. jag behöver lite mer roliga spel som tar lite tid att spela. Inget som man löser på en kväll. :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *