Perfume Wanties.

Perfume Wanties.

 

Moschino Pink Bouquet 30ml 295kr hos eleven.se med toppnoterna: Bergamott essens, Ananas Sorbet & Hallon. Hjärtnoterna: Jasmin, Liljekonvalj, Pionblad & Viol. Basnoter: Persika, mjuk pepparkaka & Cosmone.

Lady Gaga Fame 30ml 295kr hos eleven.se med doftnoterna: En svart slöja av rökelse med tårar av Bella Donna. En pulvriserad själ av aprikos och heliga droppar av honung. Ett vitt sken av pionblad samt ett krossat hjärta av tigerorkidé.

Dita Von Teese 40ml 495kr hos grandparfym.se med toppnoterna: Bergamott, pion, peppar. Hjärtnoterna: Jasmin, ros. Basnoterna: Patchouli, guiacträ, sandelträ, musk.

Moschino Pink Bouquet har jag som parfymprov här hemma och den faller mig verkligen i smaken! Lady Gaga Fame doftar både gott och har en sådan snygg flaska och det är så otroligt läckert att parfymen är svart! Dita von Teese parfymen har jag inte ens luktat på men den där flaskan säger väl allt? I wont it and i need it! ;)

Har du någon Perfume Wantie just nu? :)

5 svar på ”Perfume Wanties.

  1. Moschino luktar underbart!! Har ett doftprov hemma..mmmmmmmm.
    Lady Gaga luktar för starkt för mig först, men när det lagt sig så luktar den också mkt gott. Har ett litet doftrör hemma av den med :)

    1. Svar till Sandra: Jaaaa Moschino doftar så gottis! Har också ett doftprov men vill gärna ha en normal flaska känner jag :) Lady Gaga tycker jag luktar riktigt gott faktiskt och flaskan är ju to die for :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *