Recension: MAC Pro Longwear Concealer!

Recension: MAC Pro Longwear Concealer!

För ett tag sedan så klickade jag hem en MAC Pro Longwear Concealer från Kicks.se och nu är det dags att lämna ett litet omdöme! På kicks.se så kan man läsa detta om MAC Pro Longwear Concealer;

”En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.”
macpro
Alltså MAC Pro Longwear Concealer lever upp till sitt goda rykte! Denna täcker verkligen allt som jag vill täcka och sitter heeeela dagen! Helt klart en av dom bästa concealers som jag har testat! Det enda negativa är att om man trycker på pumpen en gång så får man på tooook för mycket produkt, MAC Pro Longwear Concealer är så otroligt dryg så det tog lite tid att få in snitsen på hur mycket jag skulle trycka på pumpen för att få en bra mängd! Så tryck lite försiktigt när ni testar första gången så ni inte slösar på produkt i onödan! Jag har applicerat den med min Real Techniques Expert Face Brush och det fungerade alldeles utmärkt även runt ögonen!
MAC Pro Longwear Concealer finns i en bred färgskala och den jag klickade hem lite på måfå var nyansen NW15! Den kostar 175sek och är verkligen värd varenda krona enligt mig och ni hittar den bland annat hos kicks.se!
*inlägget innehåller annonslänk

6 svar på ”Recension: MAC Pro Longwear Concealer!

  1. Hm.. Du är ju typ lika ljus och rosa som mig.. Undrar om den nyansen skulle passa mig också. Behöver nog en kalltonad, har maybelline fit me foundation i 110. Vad tror du? :)

  2. Vad bra den döljer ojämnheter och det rosa. Måste testa själv med min rosafärgade hud. Vet du om den funkar den bra med torr hud?

    1. Den täcker superbra! :) Jag har ju tyvärr inte torr hud just nu, får det mest under vintern. Jag upplever den i alla fall inte som uttorkande! Men du kanske kan be om ett prov på tex Åhléns om du nån gång har vägarna förbi en MAC disk någonstans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *