Så var det de där med boende.

Så var det de där med boende.

15 – 17 Oktober kommer jag befinna mig i Stockholm, men nu till den stora frågan. Vart ska jag försöka tigga åt mig sovplats denna gången? ;) Mithan håller ju på att flytta så dom har knappt några saker kvar i lägenheten + att han flyttar ännu längre bort (som jag har fattat det iaf). Jag måste nog försöka höra mig för hos vänner och se vilka som har tid över för lite besök i 2 nätter :) Hotell har jag verkligen inte råd med i två nätter så det är helt uteslutet. Så ofta som jag är i Stockholm så hade det ju varit bra med en egen lägenhet i stan :P haha :D

22 svar på ”Så var det de där med boende.

 1. jag brukar inte heller bry mig om såna kommentarer men nu har det kommit lite för ofta och mycket tycker jag.. :)

 2. Jo mörkhårig är jag, men jag tycker jag ser så fruktansvärt löjlig ut när jag har starka färger! Vill inte riktigt ha alla gloendes på mig, haha känns så iaf!

 3. Jaha vad drygt men om du beställer så hoppas jag att du tar rätt storlek=)

  Annars tar du 2 st olika storlekar och säljer dom du inte kan ha på tradera eller nått.

 4. Ja, det är svårt det där med boende. Känner själv ingen som bor i Stockholm så det får nog tyvärr bli hotell för min del. Har inte råd egentligen, men va fasen. Jag ska gå. Det bästa vore ju om man kunde dela hotellrum med någon. Då blir det inte lika dyrt.

 5. Hade jag bott i Sthlm så hade du fått sova hos mig..! Du får hojta till om du nån gång ska till Lidköping ;P

 6. Jag antar att jag inte har något jobb då faktiskt.. :S Tror min praktik slutar den tionde, men det lutar åt att jag åker hem till mamma och pappa den veckan. Så är planen i min hjärna nu i alla fall, men jag vet inte säkert förns jag fått ett mailsvar från min projektledare..

 7. Jag tycker att du frågar KENZA om du får låna hennes Soffa ? Det får du säkert ! Hon som har egenlägenhet och allt ….eller varför inte Blondinbella ? Du kan sova mellan henne och Nils :-) Kläm ner dig mellan dom vettja !!!!!

 8. kul att du ska hit igen :D. du borde flytta helt istället ;).

  haha, jaaa :P. jag känner båda ^^. jo d e lite minuspoäng asså :P. fast jag har iofs rätt dålig koll på relationerna mellan de flesta så jag ska väl inte säga ngt :P.

 9. Vad ska du göra i Sthlm den här gången?

  Du är välkommen att bo nere hos mig i skogen, men det tar 50 min med pendeltåg in till city :P

 10. Jag som trodde att mercor inte kunde gå sönder =P

  Jag har en ganska så obekväm bäddsoffa i en väldigt stökig lägenhet om du inte hittar nåt annat. Men jag varnar dig. Den är från japan, och där sover folk på golvet =D

 11. du borde överväga att flytta hit istället ;D

  mer jobb finns det ju här också ;)

  boende är faktiskt inte svårt att få tag på om man inte är kräsen om man ska flytta hit :D

  flytta….flytta…flytta :D

  ;D

 12. Vi ska bo på nåt som heter Micro, nybyggt fräscht "vandrarhem" typ mitt på drottninggatan. Jag delar rum med Sandra (Dresslikeaprincess) och vi betalar tillsammans 700 typ tror jag, inte så farligt. Ett litet tips bara om det blir panik för dig :)

 13. jag flyttar ju troligvis helgen innan så de kommer vara lite rörigt i mitt hem, men krisar det å du skulle orka stå ut med lite kartonger och oreda så får du säga till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *